Si predstavljate pametno napravo večjo od 120 cm, ki jo poganja operacijski sistem Android?

Razvoj pametnih naprav v zadnja leta drvi naprej z bliskvito hitrostjo. Morda se zdi, da je pri televizorjih med počasnejšimi, a to še ne pomeni, da se televizorji ne spreminjajo. Ravno nasprotno. Če že ne pridobivajo novih funkcij vsak mesec, pa so tiste novotarije, ki se razvijajo, toliko bolj atraktivne in zanimive. 

Operacijski sistem AndroidPametni televizor Philips z vgrajenim Android OS

Philips je letos predstavil prvi televizor na svetu, ki ga poganja operacijski sistem Android. Si predstavljate? Vaša velika pametna naprava je imela do danes največ 12 palčni zaslon, torej približno 30 cm v diagonali, sedaj pa lahko vse funkcije, ki ste jih do sedaj uporabljali na pametnem telefonu oziroma tabličnem računalniku, izkusite na velikem zaslonu televizorja. 

Televizor Philips Ambilight z operacijskim sistemom Android zagotovo spremeni običajno izkušnjo gledanaja televizije. To je tisto, čemur pravimo resnično popolnoma nova igra oziroma izkušnja. Z združitvijo zmogljivosti, pestrostjo vsebin trgovine Google Play in Philipsove edinstvene tehnologije osvetlitve Ambilight ponuja popolnoma novo izkušnjo. To vam omogoča, da se potopite v bogati svet Google Play, enostavno brskanje po spletu z brskalnikom Chrome in družabna omrežja na način, kot ga še niste doživeli.

Philipsovi televizorji s sistemom Android ponujajo pametnejše gledanje televizije, saj združujejo trgovino Google Play s širokim naborom aplikacij in Philips Smart TV funkcijami.

Pmatno upravljanje z gestamiPametno upravljanje

Upravljanje s televizorji še nikoli ni bilo tako enostavno. Modele z vgrajenim operacijskim sistemom Android lahko upravljate s kazalnikomsmernimi tipkami, tipkanjem, govorom ali kretnjami.

Upravljanje s kretnjami

Enostavno zamahnite z roko (daljinski upravljalnik ni potreben!) in vgrajena kamera bo prepoznala vaš gib ter ustrezno reagirala.

 

 

 

Glasovno iskanje

Glasovno iskanje z daljinskim upravljalnikom

Govorite v vaš daljinski upravljalnik in rezultati se bodo prikazali na zaslonu televizorja. Glasovno iskanje lahko omogočite tudi na vaši pametni napravi z uporabo aplikacije Philips TV Remote.

Vgrajena pametna kamera

Včasih vidite, včasih ne vidite! Philipsova inteligentna kamera ostaja diskretno na dnu okvirja vašega televizorja in nikoli ne posega v čiste linije vašega televizorja.

 

 

 

Nova gaming izkušnjaObsežne možnosti igranja

Google Play vsebuje bogat nabor iger. Z univerzalno funkcijo USB Gaming Control jih lahko krmarite in igrate na televizorju enako kot na igralni konzoli. Z inovativnim 6-jedrnim procesorjem bodo vaše igralne izkušnje ponovno zaživele.

 

 

 

 

 

Enostavno in pametno povezovanje napravEnostavno povezovanje tudi z iOS napravami

Televizorji Philips se bodo približali pametnim telefonom in tablicam, na katerih teče operacijski sistem Android, hkrati pa ohranjali brezskrbno povezljivost z napravami, ki podpirajo Applov iOS. Poleg širokega izbora vmesnikov podpirajo tudi aplikacijo Philips TV Remote, Wi-Fi Miracast in SimplyShare.

 

 

 

 

Philips Ambilight svetlobaOsvetlitev Ambilight v načinu Igre

Televizorji Philips z operacijskim sistemom Android imajo do 4-stransko osvetlitev Ambilight z novim integriranim igričarskim načinom Ambilight, ki še bolj poudari napredno zmožnost igranja iger. Ambilight sledi hitrim premikajočim se scenam akcijskih in športnih iger in tako nudi popolno vživljanje v igro.

Kakovost slike

Z več kot 8 milijoni slikovnih točk in edinstveno tehnologijo Ultra resolution za povečevanje ločljivosti boste doživeli vrhunsko sliko ne glede na vsebino. Uživajte v izboljšani ostrini, povečanem zaznavanju globine, vrhunskem kontrastu, tekočem in naravnem gibanju ter večji natančnosti.

Oglejte si Philipsovo izčrpno predstavitev Android televizorjev v slovenskem jeziku, v katerem boste spoznali vse lastnosti, funkcije in namestitve televizorja. 

 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori