Leto 2015 se počasi, a vztrajno, izteka in prihajajo dnevi, ko se bomo s svojimi bližnjimi radostno obdarovali. Seveda si vsi želimo, da bi za darila porabili čim manj privarčevanega denarja in s tem vseeno osrečili najširši krog sebi ljubih.

Za lažjo izbiro, smo za vas pripravili 5 najbolj atraktivnih izdelkov zabavne elektronike leta 2015, ki bodo na obraze vaših najdražjih narisali zares široke nasmehe.

PLAYSTATION 4

Najbolj vroča igralna konzola letošnjega leta, ki je že osvojila (in še osvaja) srca milijonov po svetu. PlayStation 4 napaja 8-jedrni 64-bitni procesor z imenom Jaguar, ki ga je posebno za Sony izdelal AMD. Konzola je opremljena z 8 GB (GDDR5) sistemskega spomina, 2.2 GB grafičnega spomina, Blu-ray pogonom – ta se vrti pri hitrosti 6x oziroma 8x za DVD ploščke – in 160 GB trdega diska. Konzola ima tudi štiri USB izhode in dva mrežna vhodaHDMI video izhod ter optični digitalni izhod za zvok. Seveda pri Sonyu niso pozabili niti na Wi-Fi in Bluetooth povezovanje.

Igralna konzola Playstation 4

Vrhunska igralna konzola za strastne igričarje. Če se torej v vaši neposredni bližini nahaja oseba, ki brez odmika v virtualno realnost ne zmore, gre tehten razmislek v smer PS4. Navdušenje zagotovljeno.

Še več informacij o Igralni konzoli PS 4

BRIVNIK BRAUN SERIES 3

Poznate svetovnega prvaka Filipa Flisarja? Vas je kdaj zanimalo, kako skrbi za naravnost čudovito linijo med gladko brado in edinstvenimi brki? Odgovor je Braun. Filip je letos postal svež obraz brivnikov, ki so ne le primer tehnoloških presežkov, temveč tudi pravi oblikovalski biseri.

Brivniki Series 3 združujejo fluidni in funkcionalni dizajn z inovativno, visokotehnološko in vrhunsko zmogljivostjo. S privlačnimi barvami, novim vitkim videzom in ergonomsko obliko za močan oprijem se popolnoma prilegajo hitremu življenjskemu tempu dinamičnega in ustvarjalnega moškega.

Filip Flisar Braun Series 3

Četudi vaš dragi rad nosi brado in brke, je to brivnik, ki bi moral biti del toaletne omarice vsakega moškega. Za eleganco in strast gre. Verjemite, da bo to darilo ali narisalo ali pa ponovno razkrilo nasmešek vašega najljubšega.

Več informacij o Braun seriji 3

EPILATOR SILK EPIL BRAUN 7

Vsaka dama si vztrajno prizadeva za gladko in svilnato kožo. Pri nekaterih tipih kože je to povsem enostavno opravilo, pri drugih malce manj. A letos jo lahko presenetite s čudovitim pripomočkom, ki ji bo ne le olajšal urejanje dlak na telesu, temveč ta trud naredil tudi veliko bolj učinkovit.

Silk-épil 7 7-521 je najbolj učinkovit epilator za mokro in suho epilacijo (Wet&Dry), odstrani tudi najkrajše, najbolj drobne dlačice, vse do dolžine 0,5 mm, tako majhne kot zrno mivke. 40 pincet skupaj z Braunovo tehnologijo Close-Grip zagotavlja vrhunski učinek in najbolj temeljito odstranjevanje dlačic. Ker je brez priključne vrvice, ga lahko uporabljamo na suho ali med kopanjem oziroma prhanjem za najnežnejšo epilacijo.

AID_A34_0022100_B

Kaj torej še čakate, še danes ji skrajšajte čas v kopalnici in več časa bosta preživela/i skupaj.

Preverite zakaj vedno več žensk zaupa epilatorjem

PAMETNI TELEFON HUAWEI P8 Lite

Ko omenimo pametni telefon, kot božično-novoletno darilo, marsikdo takoj pomisli na predraga in luksuzna obdarovanja. A temu ni nujno tako. Huawei, ki v zadnjih nekaj letih dostojno, upravičeno in brezkompromisno utrjuje svoj položaj na trgu kakovostne telefonije, je dokaz, da je kakovosten telefon lahko tudi zelo dostopen.

V P8 Lite se nahaja 64-bitni osem-jedrni procesor Cortex-A53 na vezju Hisilicon Kirin 620, ki tiktaka s frekvenco 1,2 GHz. Delovnega pomnilnika ali RAMa ima kar 2 GB, spomina za shranjevanje podatkov pa 16 GB. Slednjega z MicroSD kartico lahko razširimo še za dodatnih 128 GB, kar je ogromna količina podatkov, namenjena fotografijam in posnetkom. Prav fotografije pa so z res kakovostno kamero tisto, za kar bo »lahko osmico« v veselje uporabljati.

p8lite

Podarite najvišjo kakovost, za zares dostopno ceno.

Spoznajte Huawei P8 Lite

ŠPORTNA URA GARMIN FORERUNNER 225

Je ljubljena oseba, ki bi jo radi obdarili športni navdušenec? Potem zagotovo za darilo pobrskajte med pestro ponudbo športnih ur in zapestnic. Te so namreč vrhunski pomočniki za vadbo, ki jih s pridom uporabljajo tako profesionalni kot rekreativni športniki širom po svetu.

Na barvnem grafičnem zaslonu športne ure Garmin Forerunner 225, si lahko hitro ogledate območje in število utripov na minuto. Spremlja razdaljo, tempo in srčni utrip. Sledenje dejavnostim ves dan šteje korake in kalorije. Vgrajen merilnik pospeška beleži razdaljo v zaprtih prostorih, ura pa izračunava hitrost.

NASLOVNAv

Podarite najvišjo kakovost, trenerja v malem, širok nasmeh vsakemu športniku po srcu.

Spoznajte športno uro Garmin Forerunner

Oglejte si še

Zajeta slika

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori