Kupovanje darila za svojega dragega, je lahko prav zahtevno opravilo. Običajno je odgovor večine, da ne potrebujejo ničesar. Četudi to v glavnini drži, pa je še kako lepo videti njihove nasmejane obraze in iskrico v očeh.

Za letošnje praznike smo za vas pripravili nabor petih daril, ki so ne le med najbolje prodajanimi izmed našimi izdelki, vendar bodo zagotovo narisali zadovoljstvo na obrazu vašega dragega.

Rokavice za pametni telefonrokavice

Ko mraz pritisne in se s poslom mudi, rokavice za pametni telefon odženejo skrbi. Celular line TOUCHGLOVE151XK Mehke in tople rokavice omogočajo uporabo ekranov na dotik – vseh pet prstov.

Vašega dragega ne bo več zeblo, telefon in tablični računalnik bosta še vedno v polnem obratovanju, vaš budget bo ostal skoraj nedotaknjen, dragi pa zadovoljen. Takšnemu darilu bi enostavno lahko rekli win-win darilo.

Preveri izdelek

Pametna ura Sony SMART WATCH 2

Sony-Smartwatch-2Če iščete darilo, ki se, v prvi vrsti, izvrstno komplementarno poda k rokavicam za zaslone na dotik, v drugi pa je najbolj primerno darilo za tehnološke navdušence, potem se ustavite pri pametni uri Sony. SmartWatch 2 je ura, ki temelji na Androidnem sistemu in vam omogoča, da ste vedno, a diskretno, na tekočem prav z vsem. Visoko odziven Transflective LCD 1.6″ zaslon na dotik vas popelje v svet le s pritiskom nanj, uporaba pa je enostavna. Ura s silikonskim paščkom črne barve.

Za tehnološke navdušence, ki obožujejo sodobne igrače, ki so ob enem zabavne in uporabne.

Preveri izdelek

Moški urejevalnik Remington

378021_600_600En komplet za celotno telo urejenega moškega. Remingtonov Groom Kit Lithium vsebuje vse tehnološko napredne, inovativne pripomočke, ki jih potrebuje vsak modno zaveden moški, saj bo z njimi videti dobro od glave do pet in pripravljen na vse.

S petimi priročnimi nastavki je Remingtonov Groom Kit Lithium vsestransko orodje, s katerim lahko vsakič dosežete zanesljive rezultate. Izberite med glavnim prirezovalnikom s petimi fiksnimi glavniki različnih dolžin, dvostranskim vertikalnim prirezovalnikom za nos in ušesa, mini brivnikom z mrežico, prirezovalnikom za podrobnosti ali dvostranskim prirezovalnikom za telo. Poleg tega se lahko vsa negovalna orodja lepo shranijo v kompaktno ter elegantno stojalo za polnjenje in so tako vedno pripravljena za uporabo.

Preveri izdelek

Električna zobna ščetka Sonicare HelathyWhite

379806_600_600S pomočjo zobne ščetke Sonicare HealthyWhite bo vaš dragi ohranjal površino zob gladko in tako onemogočil, da bi se madeži ponovno sprijeli na sklenino ter s tem enostavno odstranjeval vsakodnevne madeže in ohranjal svoje zobe in dlesni zdrave. Nastavki Pro Results se prilagajajo obliki zob s čimer temeljito odstranijo zobne obloge ob robu dlesni. Nastavki Pro Results s pomočjo sonične tehnologije dajejo rezultate, ki so klinično dokazani. Healthy White ustrezajo nastavki Pro Results s prirezanimi ščetinami nastavkov za temeljito čiščenje.

Vrhunska zobna ščetka po kateri se bo zelo težko vrnil nazaj na običajno.

Preveri izdelek

Slušalke JBL

573253_600_600Želite podariti kakovost, eleganco in užitek v enem? Podarite vrhunske slušalke JBL, s katerimi si bo lahko vaš izbranec ob posebnih priložnostih privoščil, včasih še kako potreben, umik v svet glasbe.

E 40 je model slušalk podjetja JBL, ki je prejel oblikovalsko nagrado RED DOT. Uporabniku omogočajo izjemno uporabniško izkušnjo, saj se z njimi lahko brez motečih kablov svobodno gibljete. Polnilna Li-ion baterija omogoča do kar 16 ur predvajanja glasbe. Bluetooth tehnologija omogoča brezžično povezavo z mobilnim telefonom, tablico ali predvajalnikom glasbe, s preprostim pritiskom na gumb pa se bo lahko javil tudi na vaš klic.

Preveri izdelek

Preberi si še
Zajeta slika

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori