Z izbiro darilo zanjo, vsekakor ne čakajte na zadnji trenutek. Ne le, da boste v ihti hiteli med trgovinami, veliko tistih zares najbolj toplih in lepih daril bo že davno pobranih.

Da boste lahko večino priprav opravili kar preko spleta, smo za vas pripravili 5 daril, s katerimi zagotovo ne boste zgrešili.

Masažni aparat PangaO

masazaHiter tempo življenja, skrb za družino, kariera in ostale stresne situacije v dnevu so razlog, da si vsi sem ter tja zaželimo kakovostne sprostitve. Masažni aparat PangO je čudovita grelno/masažna naprava za oči, ki bo vaši izbranki za nekaj trenutkov umiril svet okrog nje.

Enostavna namestitev, kakovostno delovanje in čudoviti rezultati, ki se odražajo v mirnosti, sproščenosti in večji vitalnosti so tiste lastnosti, ki ji bodo zagotovo narisale nasmeh na obraz.

Preveri izdelek

Zobna ščetka Sonicare Diamondclean

scetkaPatentirana sonična tehnologija z 31.000 gibi na minuto ustvarja edinstveno dinamično fluidno delovanje, ki nežno in temeljito očisti vaše zobe, rob dlesni in medzobne prostore. Še nikoli doslej zobje niso bili tako čisti. Čeprav je zobna ščetka Sonicare DiamondClean Pink izredno učinkovita pri odstranjevanju zobnih oblog, pa ostaja nežna do vaših dlesni in tudi občutljivih zob.

Morda ne najbolj konvencionalno darilo, a tudi vaša izbranka zagotovo ni zgolj še ena oseba, ki bi ji želeli pokloniti neizbrano darilo. Saj veste kaj pravijo, lep nasmeh opira vsa vrata. S tem darilom boste zagotovo tudi vi odprli prava.

Preveri izdelek

Športna ura Polar A300

uraJe vaša izbrana oseba navdušena nad športom? Potem je športna ura več kot popolno darilo zanjo. A300 je ustvarjena za celodnevno uporabo med vadbo znotraj ali zunaj, saj je lahka, udobna in vodoodporna. Naj vas naprava vodi med vadbo, snema vašo aktivnost in vam pošilja opozorila, kdaj morate vstati in se razgibati. Podrobneje si oglejte svoje dosežke in še nedosežene cilje. Po dnevu, tednu ali mesecu si oglejte povzetke aktivnosti in vadbe.

Sedaj bo lahko še bolj aktivno sledila svojim aktivnostim 24/7 in dosegala cilje svojih zastavljenih aktivnosti. Za dober izgled in še boljše počutje. In seveda zadovoljen nasmešek ob prejemu tega darila.

Preveri izdelek

Urejevalnik Philips HP6574

brivnikVsaka dama se želi počutiti lepo. Del lepote, ki se odraža tako navzven, kot pri notranji samozavesti, je zagotovo urejeno telo. Depilator HP6574 s sistemom SkinPerfect odstranjujte tudi najtanjše in najkrajše dlačice ter hkrati ščiti kožo. Vključuje mini depilator za nežno odstranjevanje dlak na intimnih predelih. Depilator ima keramične teksturirane diske za nežno odstranjevanje tudi najkrajših dlačic.

S kompletom za urejeno kožo Philips ne boste zgrešili. Enostavno, hitro in učinkovito urejanje telesa vaše izbranke, pa se bo odrazilo tudi pri večji količini časa, ki ga bosta lahko preživela skupaj.

Preveri izdelek

Ravnalnik las Remington S5505

ravnalnikZ ravnalnikom PRO-Ceramic Ultra lahko vsaka dama doseže svetleče, gladke in popolnoma ravne lase z malo truda kar doma. Ravnalnik so razvili strokovnjaki in bo v le nekaj minutah poskrbel za ureditev debelejših, najbolj neubogljivih las. Z daljšimi tankimi ploščami omogoča ravnanje več las z vsako potezo, tudi debelejših pramenov, od korenine, pa vse do konic.

Urejanje pričeske tako poteka veliko hitreje. Plavajoča plošča omogoča enakomeren pritisk in razporeditev med urejanjem pričeske, medtem ko zapah za zapiranje in torbica, odporna na toploto, omogočata uporabo med potovanjem in preprosto shranjevanje.

Ta generacija ravnalnikov je del kolekcije Remington Pro Collection, revolucionarnega izbora za urejanje, ki omogoča gladke lase, ki vsakič zasijejo od zdravja.

Preveri izdelek

Oglejte si še

Zajeta slika

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori