Ena najbolj enostavnih naprav za čudovite skoke v preteklost.

Kaj je Fujifilm Instax mini 8 fotoaprat?

Instax ustvari čudovite polaroide.Le kdo še ni videl starih polaroidnih fotografij in bil nad njimi navdušen? Naj si bo v foto albumih dedkov in babic, bodisi pri svojem kul prijatelju ali kot del interjerja v trenutno najbolj hip lokalu v mestu. Točno takšne ustvari Fujifilm Instax mini 8 – vzemite ga v roke, namerite, škljocnite in v nekaj trenutkih ogledujte super polaroidno fotografijo v svoji dlani.

Predstavljajte si svoj Instagram album na steni sobe, v ličnem foto albumu ali kot del dekoracije svojega dnevnega prostora. Instax je na voljo v petih sijočih barvah – beli, modri, roza, rumeni in črni. S svojim plastičnim ogrodjem, debelo lečo in velikimi gumbi izgleda kot otroška igrača, toda opravlja prav vse zmogljive funkcije polaroidnega fotoaparata. 

Primeren za vse starosti in okuse

Navkljub svojem robustnem izgledu tehta zgolj 307 gramov in je 10 % tanjši od svojega predhodnika in četudi ni tradicionalen »žepni« fotoaparat, ga v torbi enostavno vzamete s seboj na vse pomembnejše trenutke in dogodke. Z nezahtevnimi funkcijami je izredno preprost za uporabo. Zaradi svoje enostavnosti je primeren tako za najmlajše kot tudi tiste najstarejše uporabnike, ki niso vajeni tradicionalnih digitalnih fotografskih veščin. In še format, ki ga posreduje Instax, v obliki polaroidne fotografije, bo domač in prijeten. Je pa Instax analogen fotoaparat v vseh svojih pogledih. Za delovanje ne potrebuje nikakršnih adapterjev, kablov ali priključkov temveč zgolj dve bateriji AA.

Nastavi, približaj, ustvari.

Delovanje in osnovne funkcijeBarva za vsak stil in okus.

Fotoaparat omogoča pet osnovnih načinov osvetljevanja: notranji prostor, nočna fotografija (F12.7), fotografija v oblačnem vremenu in senčnih predelih (F16), sonce in delno oblačno vreme (F22) in svetlo ter sončno (F32). Za najbolj optimalne fotografije bo potrebno biti od objekta oddaljen maksimalno 3 metre. Za delovanje je potrebno uporabiti še Fujiev Instax film, ki je na voljo v paketih po 10 kosov in v velikosti 62 x 46 mm, kar je približna velikost bančne kartice.

Izvrstno darilo za ljubitelje toplih spominov

V prvi vrsti je fotoaparat Instax zelo zabavno darilo in še boljši generator spominov in vtisov. Z malo kreativnosti lahko svoje domovanje ali pa enega izmed domačih prostorov spremenite v čudovito sobo spominov.

Trenutki ujeti na polarodinem filmskem traku že od nekdaj prikliče tisto toplino, ki jo vsi iščemo na fotografijah in ki je sodobni digitalni fotoaparati ne zmorejo ujeti.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori