Zmogljivo brezžično sesanje z močjo originalne baterija Bosch. Novi Unlimited Serie | 6 z zamenljivo baterijo – Click’N’Power.

Močan lahkokategornik – narejen v Nemčiji.

S svojim peresno lahkim ogrodjem in zmogljivim motorjem je brezžični večnamenski sesalnik Bosch Unlimited Serie | 6 primeren za vsako opravilo. Click`N’Power – z zamenljivo baterijo je sesalnik Unlimited vedno na voljo.

Podaljšanje časa delovanja z zamenljivo baterijo. Click`N’Power.

Želite več fleksibilnosti in daljši čas delovanja – dodatna baterija vam bo omogočila podaljšanje časa delovanja vašega sesalnika. Click`N`Power – z zamenljivo baterijo Bosch – sesalnik Unlimited je pripravljen za vsako čiščenje, kadarkoli ga potrebujete.

Enostavna in prilagodljiva uporaba.

Sesanje še nikoli ni bilo tako enostavno. S svojim kompaktnim dizajnom in lahko težo omogoča sesalnik udobno čiščenje. Ročni del tehta samo 1,4 kg, skupaj s cevjo in nastavkom pa samo 2,3 kg. S tem je sesanje od tal do stropa še enostavnejše.

Učinkovito čiščenje.

Zaslužite si dobro učinkovitost čiščenja. Zato smo sesalnik Unlimited opremili z najnovejšo tehnologijo brezkrtačnega motorja. Digitalni motor z več kot 54.000 obrati na minuto je zelo zmogljiv, zanesljiv in brez emisij. Skupaj z našo posebej razvito krtačo Bosch AllFloor Power omogoča čiščenje vseh talnih površin.

Izdelano v Nemčiji.

Cenite visoko kakovost? Sesalnik Unlimited Serie | 6 je razvit in izdelan v naši tovarni v mestu Bad Neustadt z več kot 80 leti izkušenj na področju proizvodnje sesalnikov. Naši sesalniki so v fazi razvoja opravili več sto ur testiranja – kakovost, izdelana v Nemčiji.

Sistem Power for ALL Bosch.

Številni aparati imajo različne baterije, kar je lahko nepriročno. Zamenljive baterije Power for ALL so del 18-voltnega brezžičnega sistem za dom in vrt Bosch Home & Garden (linija zelenih izdelkov). Združljiva je s številnimi električnimi orodji ter napravami za vrtnarjenje znamke Bosch. Ena baterija za vaš dom.

Čiščenje na vseh ravneh.

Sesanje od tal do stropa. Sesalnik Unlimited Serie | 6 je na voljo s priročnimi dodatki, ki omogočajo učinkovito čiščenje vseh površin. Poleg keramičnih ploščic, parketa ali preprog boste lahko očistili še mize, oblazinjeno pohištvo ter celo notranjost avtomobila.

Dodatki za vsako nalogo.

En aparat za vse vrste površin v vašem domu. Brezžični sesalnik Unlimited Serie | 6 je na voljo s priročnimi dodatki, ki omogočajo učinkovito čiščenje vseh površin. Poleg keramičnih ploščic, parketa ali preprog boste lahko očistili še mize, oblazinjeno pohištvo ter celo notranjost avtomobila. Za vsako nalogo je na voljo ustrezen dodatek.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori