November še ni končan in ni prepozno, da se zaveden moški s prepoznavnimi brki pridruži movembru in skupaj z ostalimi razsvetljenci zdravega življenjskega sloga opozarja na nekatere nevarne in zahrbtne bolezni današnjega časa, ki pretijo moškim in ženskam.

Znanja ni nikoli preveč; naj bo o nevarnostih in zgodnjem odkrivanju raka na modih ali prostati, ali pa, kako se da z natančnim in vrhunskim britjem približati prepoznavnosti prvih brkov (in vedno bolj tudi brade) Slovenije, Filipu Flisarju.

Filip Flisar Braun

Urejeni brki in brada nadaljujejo svoj stilistični pohod in so že prepoznani kot obvezen modni dodatek modernega moškega. V podjetništvu in Hollywoodu, med športniki in delavci, med mladimi in starimi je vedno več »brkačev« in »bradačev«.  Pravi moški se izzivov seveda ne sme ustrašiti. Urejanje brade (in brkov) pa je precej lažje kot smučati tako neustrašno kot Filip, slovenski obraz priznanega proizvajalca brivnikov in strižnikov Braun. Treba je le slediti nekaj enostavnim nasvetom.

  1. Čistoča brade

Če je priporočljivo šampon in balzam vsak drugi dan uporabljati za umivanje las, zakaj bi bilo kaj drugače z brado? Le tako bo namreč ostala mehka in nezavozlana, njen lastnik pa bo poudaril vtis zdravega in samozavestnega moškega.

  1. 2. Lična linija

Sorazmerno urejena brada lahko prehitro daje vtis, da zanjo nihče ne skrbi. Negovana lična linija, s prirezovanjem na dva do tri dni, bo moškega rešila videza neurejenosti in še poudarila njegov izbran stil. Natančnost prirezovalnikov Braun lahko pripomore k želenemu odzivu: »Kako lično!«

  1. Vosek, krotilec daljših brad

Še tako gosta brada postane z uporabo voska za nego brade poligon za izražanje kreativnosti; mehka in pripravljena na oblikovanje. Na brado se vosek nanese z rokami in nato z zato primernim glavnikom enakomerno razporedi.

  1. Vratna linija

Na prvi pogled lahko vrata razumemo kot ogledalo hiše. In povlečemo vzporednico z vratno linijo kot ogledalom brade. Nekateri moški se obrijejo takoj pod nivojem brade in čeljusti ter izgledajo dobro, drugi na ta način nehote preusmerijo pozornost na svoj podbradek. Ni vsak stil za vsakogar. Najlažje se je tej nevarnosti izogniti z uporabo pravila dveh prstov. Kazalec in sredinec moški položi takoj nad svoje adamovo jabolko in tako pride do približka idealne vratne linije. Pristaši bolj naravnega videza lahko z Braunovim natančnim prirezovalnikom brade z nastavljivim glavnikom postopno zmanjšujejo dolžino in se tako izognejo strogim linijam. Teren za izstopanje med množico je ob upoštevanju teh enostavnih štirih pravil pripravljen.

No, pa saj, ali ni brada v bistvu ogledalo moškega obraza?

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori