Zakaj se odločiti za TV z OS Android?

Ravnanje s televizorjih Philips z operacijskim sistemom Android je tako intuitivno in preprosto, kot s pametnimi telefoni ali tablicami. V praksi to pomeni, da vam bo rokovanje s takšnim televizorjem najverjetneje že poznano, saj ima okrog 80 % uporabnikov pametnih telefonov, na njih nameščen tovrstni OS.

Izkoristite sve prednosti Android televizorjaZ Androidnim TV svoj obstoječi ekosistem, ki smo ga vzpostavili z Androidnim telefonom, tablico in/ali računalnikom, samo še razširimo. Z enakim osebnim geslom se prijavimo v sistem in 1,2,3… celotno okolje se prenese na naš TV z OS Android. Tako dostopamo do naših fotografij, datotek in vseh že prenešenih – brezplačnih in kupljenih – aplikacij tudi na televizorju, pod pogojem, da so le-te bile posebej prirejene za uporabo na velikem zaslonu.

Nabor dosegljivih raznovrstnih aplikacij za TV s sistemom Android je neprimerljiv z dosedanjimi in trenutno obstoječimi TV-sistemi. Poleg številnih aplikacij lahko na televizorju uporabljamo Googlova orodja, na primer Play store (trgovina), Movies (Filmi), Music (Glasba), YouTube, Gaming (Igre) in druge. Dodatni napredni načini komuniciranja in upravljanja so na primer Google Voice Control & Search (glasovno upravljanje in iskanje vsebin), kot tudi upravljanje s kazalnikom na daljinskem upravljalniku, ali na povezani tablici oz. telefonu. Za igranje iger lahko sočasno priključimo do 4 žične ali brezžične GamePad igralne kontrolerje ali pa uporabimo tipkovnico s Touchpad-om in podobne pripomočke. Philipsov Androidni TV lahko prek brezplačne aplikacije Philips TV Remote (za pametni telefon ali tablico) v celoti upravljamo brezžično ali prek domačega omrežja predvajamo multimedijske vsebine.

Philipsovi Androidni televizorji imajo, v primerjavi z drugimi Smart platformami, priročno možnost razširitve pomnilnika za aplikacije – s priklopom zunanjega trdega diska ga lahko razširimo za dodatnih 64 Gb.

Uporabniška izkušnja televizorja s sistemom Android je tako najboljša in najbolj intuitivna doslej ter nam omogoča občutno več, kot kdajkoli doslej. Novi val televizorjev je tu!

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori