Čiščenje obraza ni le pomembno, ampak je nujno za zdravo in dolgo mladostno in vitalno kožo. Ličila, vremenski vplivi, stres in mnogoteri ostali dejavniki vplivajo na vašo kožo in posledično na vaše počutje.

Elegantna naprava ličila, umazanijo in odmrle celice odstranjuje z nežno masažo in je pri tem desetkrat bolj učinkovita kot običajno čiščenje kože z umivanjem in ročnim odstranjevanjem ličil. Z nežnim vrtenjem in vibriranjem ščetke spodbudi prekrvitev kože, da zasije v vsej svoji naravni lepoti in obenem poveča vpijanje negovalne kozmetike. Philips VisaPure v le minuti koži obraza in dekolteja povrne vitalnost in razkrije njen naraven sijaj.

Kakovost zagotavljajo tudi strokovnjakiVisapure

Pomen čiste kože poudarja tudi dr. Mateja Lisjak, specialistka dermavenerologije: “Redna vsakodnevna, pravilno izbrana nega kože, ki vključuje ustrezno in pravilno izvajano čiščenje kože, poleg zdravega načina življenja najbolj pripomore k mladostnemu videzu kože.”

Očistite obraz kar pod tušem

Ščetka VisaPure je vodotesna, zato jo lahko brezskrbno uporabimo pod tušem ali med sproščujočo kopeljo. Obenem pa je edina čistilna naprava s tehnologijo dvojnega delovanja; navpično vibriranje krtačke sčisti površinsko umazanijo, ki jo nato krožno gibanje ščetin odstrani in pusti kožo globinsko očiščeno, svežo in sijočo. Naprava je opremljena z merilcem časa, ki opozori, kdaj se je treba premakniti na naslednji predel kože, s čimer enakomerno in temeljito očistimo celoten obraz in dekolte.

Delovanje

Tehnologija VisaPure optimalno pripravi kožo za nadaljni nanos preparatov za nego, saj poveča njeno vpojnost in s tem omogoča boljše delovanje izdelkov za nego kože. Mogoče jo je nastaviti na dve različni stopnji intenzivnosti: nežno in globinsko čiščenje. Krtačke, ki jih lahko menjamo glede na potrebe in tip kože, s svileno mehkimi ščetinami kožo obraza čistijo izjemno nežno.

VisaPure je preizkusila tudi priznana slovenska vizažistka Maja Šušnjara, ki je o ščetki povedala:
“Osnova dobrega make-upa je negovana in na ličenje pripravljena koža. Z VisaPure kožo zares dobro očistimo, prekrvimo, zmasiramo in osvežimo. To pomeni, da je dolgoročno naša koža bolj sijoča, zdrava, poleg tega pa bo videti mlajša in bolj napeta. Vse to je tudi odlična osnova za kakovosten in obstojen make-up. VisaPure se lahko uporablja v kombinaciji s čistilnimi sredstvi za obraz ali celo z nežnimi pilingi. In vse skupaj traja samo 1 minuto. Koža je ob uporabi VisaPure izdelka čista. In pika! Če svojo izkušnjo povzamem: učinkovit, preprost za uporabo, vse skupaj pa traja samo 1 minuto.”

Visapure

Majhna, priročna in zmogljiva

S svojo obliko je idealna naprava tudi za vsa potovanja in izlete. Kompakten dizajn je tisto, kar najbolj pritiče potrebam moderne ženske, ki lahko ščetko vzame s seboj domala povsod. Za priročno uporabo ima priloženo tudi praktično stojalo z dvema funkcijama. Nanj odložena ščetka se na zraku suši, če je stojalo vključeno v električno omrežje, pa se ščetka hkrati tudi polni. Baterija se povsem napolni v 6 urah in zadošča za do 30 uporab, torej omogoča 14 dni brezskrbnega čiščenjaVisaPure sta priloženi dve krtački: ena za normalno in ena za občutljivo kožo.

[[$product? &id=`553027` &align=`right`]] 

Uporaba

Ščetka je preprosta za uporabo in se povsem ujame z običajnim ritualom čiščenja in nege kože. Obraz in glavo ščetke najprej zmočite z vodo. Na ščetko ali na obraz nanesite sredstvo ta čiščenje obraza. Izberite želeno hitrost oziroma moč delovanja. S ščetko nežno drsite po obrazu in sledite časovnemu programu, da boste enakomerno očistili vse predele obraza.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori