Tehnološka različica vašega osebnega zdravnika, trenerja in pomočnika, ki vam bo pomagal k zadovoljnejšemu vsakdanu in bolj zdravemu jutri.

Izdelki VitaDock 

VitaDock je tehnološka različica vašega osebnega zdravnika, trenerja in pomočnika, ki vam bo pomagal k boljšemu vsakdanu. VitaDock je pametna rešitev za merjenje in nadzor telesne temperature, krvnega tlaka, sladkorja v krvi in telesne teže. Gre za revolucionarno linijo izdelkov podjetja Medisana, ki združuje enostavno uporabo in upravljanje pridobljenih podatkov skupaj z vašim iPhoneom, iPod touchem ali iPadom. Vse VitaDock pripomočke upravljate in beležite, ter si s tem ustvarjate statistiko in vodite evidenco vaših osebnih podatkov, preko brezplačne mobilne iOS aplikacije VitaDock.

Vse vitalne funkcije si beležite preko 4 naprav, ki se enostavno vključijo v vašo iPhone, iPad ali iPod Touch napravo;

GlucoDock

glucodockNaprava za merjenje krvnega sladkorja je odlična rešitev predvsem za tiste, ki morate meritve opravljati vsak dan. Aplikacija GlucoDock vam omogoča enostavno merjenje krvnega sladkorja vsak dan, večkrat na dan. Vse zabeležene informacije o vašem zdravju si lahko ogledujete od prvega merjenja naprej, jih primerjate in pošiljate svojemu osebnemu zdravniku, ki vam bo svetoval in vas opremil z nadaljnjimi napotki. Z napravo, ki jo z lahkoto spravite kar v žep, je GlucoDock odlična rešitev za redno spremljanje ravni sladkorja.

 

 

 

ThermoDock

thermodockEnostavno in hitro merjenje telesne temperature bo navdušilo predvsem vaše otroke, ki jim ne bo treba mirovati in pod pazduho držati klasičnega termometra. ThermoDock z infrardečo svetlobo v nekaj sekundah zabeleži telesno temperaturo, jo shrani in vam poroča o prejšnjih meritvah. Poleg telesne temperature lahko merite tudi temperaturo drugih površin, kot na primer temperaturo pogretega mleka, ki ste ga pripravili za svojega malčka, ali primerno temperaturo vina, ki se ta ga ohladili za večerno druženje. 

 

 

 

 

CardioDock 2

cardiodock2Enota z nadlahtno manšeto za merjenje krvnega tlaka in pulza ob domala vsaki priložnosti. CardioDock 2 je nadvse enostavna zdravstvena postaja za vaš iPhone, iPad ali iPod Touch, ki vam na vsakem koraku daje možnost merjenja vašega krvnega pritiska in srčnega utripa, ter omogoča ažurno obveščanje vašega osebnega zdravnika. Aplikacija VitaDock bo beležila in zbirala pridobljene podatke, vi pa se boste lahko brezskrbno posvetili vsem svojim opravkom. 

 

 

 

 

 

TargetScale

targetscaleSodobna tehtnica Target Scale se preko bluetooth signala poveže z vašo pametno napravo, na primer iPhone, iPad ali iPod Touch, in ji preko mobilne aplikacije VitaDock sporoča rezultate. Toda TargetScale je veliko več kot le tehtnica, ki bo merila vašo telesno težo. Sporoča vam tudi informacije o teži kosti, telesni maščobi, količini vode v telesu, mišični masi in vam izračuna indeks telesne mase (BMI) in priporočen dnevni vnos kalorij. Poleg pametne tehtnice lahko postane tudi vaš osebni trener, ki vam bo pomagal k idealni teži in postavi. 

 

 

 

 

Aplikacija VitaDock torej na enem mestu združuje podatke vseh štirih naprav. Je orodje, ki vam bo pomagalo zagotavljati idealno telesno težo, ohranjati zdravo raven sladkorja v krvi, merilo krvni pritisk in srčni utrip, ter vam sporočilo, kdaj se je pametno za nekaj časa ustaviti, saj temperatura telesa presega optimalno in bi lahko v nasprotnem primeru zboleli. 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori