Spoznajte novi HTC One pametni telefon M8, ki s svojo obliko, zmogljivostjo in sodobnimi tehnologijami, postavlja nove standarde kakovosti pametnih telefonov.

Kar nekaj je novosti, ki jih je HTC konec marca 2014 predstavil ob lansiranju pametnega telefona HTC One M8. Tako se M8 z izboljšanim vmesnikom Sense 6 lahko pohvali še s kakovostnim kovinskim ohišjem, najnovejšo funkcijo Smart Senson Hub, ki predvideva vaše potrebe in želje in vam s pomočjo Motion Launch vmesnika še lajša dnevne naloge in opravila. HTC BoomSound pa po zaključku sodelovanja HTC-ja in Beats By. Dr Dre na novo definira kakovost zvoka, ki že dolgo časa odlikuje telefone omenjenega proizvajalca.

Vrag tiči v podrobnostih

Sedaj že značilen robusten, a eleganten in prefinjen, kovinski videz zaznamuje tudi najnovejši  HTC pametni telefon HTC One M8. Lepo, izjemno vzdržljivo, visoko kvalitetno metalno ohišje izdelano iz enega kosa je opremljeno s 5-inčnim ( Full HD zaslonom (1080p), ki se lahko pohvali s tanjšimi in zaobljenimi robovi, ki omogočajo bolj prijeten in naraven občutek ter lažje rokovanje pri upravljanju telefona.

Ste vedeli?

  • Poraba baterije telefona HTC One M8

    Da novi HTC One M8 poganja procesor Qualcomm Snapdrgaon 801 in operacijski sistem Android 4.4 KitKat, ki je v času pisanja članka najnovejša verzija Androida na tržišču.

  • Da je HTC-jev uporabniški vmesnik Sense 6 doživel korenito prenovo in z izboljšavami pri uporabniški izkušnji ter lepšim videzom prinaša še bolj enostavno krmarjenje in izkušnjo za slehernega uporabnika.
  • Da je baterija v telefonu HTC One M8 40 % zdržljivejša kot prej. Način za izjemno varčevanje z energijo prinaša čas pripravljenosti do dveh tednov, obenem pa je še vedno mogoč ročen dostop do klicev, elektronske pošte, tekstov in drugih osnovnih funkcij. Z načinom izjemnega varčevanja z energijo boste imeli tudi pri 10 % baterije še vedno na voljo 30 ur časa v pripravljenosti.
  • Da je po prvih ocenah potrošnikov telefon HTC One M8 ocenjen z vrhunsko oceno za videz, izkušnjo, zaslon in kvaliteto zvoka. Mnogi cenjeni strokovni recenzenti so ocenili HTC One (M8) kot »najboljši pametni telefon leta 2014«, v primerjavi z drugimi vodilnimi modeli, ki so bili na tržišču predstavljeni letos.

Duo Kamera = kamera x2

HTC je v kamero pametnega mobilnika M8 vključil inovativni modul UltraPixel, ki z dvojno bliskavico snema video vsebine v visoki ločljivosti HD – 1080p, ter s tem zajame fotografije in videe v najzahtevnejših svetlobnih pogojih.

Ste tudi sami že posneli fotografijo in si želeli, da bi lahko zatem urejali in dodajali profesionalne učinke ostrenja? Funkcija kamere UFocus omogoča z naknadnim ostrenjem, po že opravljeni fotografiji pričarati prave profesionalne posnetke.

Kakovostna kamera HTC One M8

Učinek Slow-motion

Novi HTC One (M8) se ponaša tudi integriranim načinom snemanja Slow Motion, ki vam omogoča snemanje upočasnjenih posnetkov v visoki ločljivosti in možnostjo urejanja– na ta način lahko upočasnite dele posnetka, ki jih želite, kar je še posebej priročno, kadar želite poudariti določen trenutek. Če se je s tem do nedavnega ponašal zgolj pametni telefon iPhone, sedaj na svoj račun prihajajo tudi uporabniki operacijskega sistema Android.

Upravljajte z gestami

Pametni vmesnik HTC Sense 6 vključuje tudi funkcijo Motion Launch (Vklop z zračno gesto), ki omogoča, da telefon uporabljate ne da bi se ga fizično dotaknili. Vklopite novost, poimenovano, Auto Answer in se javite na klic zgolj s prislonitvijo telefona na uho. Brez kakršnega koli pritiska na gumb. Priročna funkcija ko na primer delate na vrtu, pomivate posodo, rišete in barvate z vodenkami skupaj z vašim malčkom in podobno …

Upravljanje z gestami - HTC One M8

Pametni telefon HTC One M8 in upravljanje s kretnjami

Telefon = televizijski daljinecHTC One Sense TV upravljalnik

Edini daljinski upravljalec, ki ga boste potrebovali je na vašem novem HTC One M8 telefonu. Sedaj v prenovljeni obliki z novim interaktivnim zaslonom. Tako lahko, na primer, pogovor o neki oddaji ali seriji spremljate tudi na internetu, skupaj z integriranimi službenimi Facebook in Twitter prenosi ter aktualnimi komentarji sogledalcev iz vaših društvenih krogov. HTC Sense TV vam sedaj za kar deset najpopularnejših športov v svetu ponuja športne statistike v živo; ljubitelji športa imajo dostop do najaktualnejših razultatov, statistike in najaktualnejših novic s tekem, katerih ne smete zamuditi, ko spremljate drugo tekme, ki poteka ob istem času na glavnem televizijskem zaslonu.

Še boljši zvok

Do nedavnega je bil HTC tesno povezan z Dr. Drejevim glasbenim sistemom Beats, ker pa je ta odšel k Applu, so se pri HTC-ju reorganizirali in predstavili BoomSound, za katerega trdijo, da so meje avdio izkušnje premaknili še više. Zvok na novem HTC One telefonu je kar 25% glasnejši od tistega na modelu HTC One M7; kvaliteta ostaja, vendar pa je novi HTC One M8 z dvojnimi sprednjimi stereo zvočniki sedaj opremljen z novimi ojačevalci zvoka, preoblikovanimi zvočnimi komorami in prilagojenim avdio profilom, ki zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori