Majhni, hitri in zmogljivi. Sistemski fotoaparati omogočajo natančno zajemanje pomembnih trenutkov vašega življenja. Preberite več o sistemskih fotoaparatih.

Sistemski fotoaprati so kompaktni digitalni fotoaparati, ki imajo možnost menjave objektivov. Namenjeni so vsem tistim, ki želijo majhen fotoaparat z veliko ročnimi nastavitvami, zmogljivejšim slikovnim senzorjem in lastnostmi zrcalno-refleksnih fotoaparatov.

Dogodkov ne opazujte le od daleč. 

Prave trenutke ujemite s čudovitimi sistemskimi aparati z zamenljivimi objektivi. Sistemski fotoaparati so manjši kot zrcalno-refleksni, a kljub temu neverjetno hitri in producirajo zelo kakovostne fotografije. 

 

Digitalni fotoaparati SLR oziroma sistemski fotoaparati, ki so zamenjali film s svetlobnim tipalom, se po svoji velikosti, teži in uporabniškem vmesniku niso bistveno spremenili

 

 

Sistemski fotoaparat je enako hiter in ponuja enako dobro kvaliteto fotk kot DSLR, je manjši, enostavnejši za uporabo in pogosto cenovno ugodnejši kot DSLR. Ponuja možnost menjave objektivov,….kar klasični kompakti ne, hkrati pa tudi popolnoma ročne nastavitve.

 

 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori