Vsi vaši podatki v vašem osebnem oblaku. Spoznajte brezžični trdi disk WD My Cloud, ki vam omogoča enostaven dostop do podatkov z več naprav hkrati.

Računalništvo v oblaku se je že kar dobro zasidralo med uporabnike računalnikov in pametnih naprav, zato vse več spletnih ponudnikov zagotavlja brezplačen dostop do vaših podatkov kjerkoli in kadarkoli. Vendar ima takšen način tudi slabosti – vaš prostor za shranjevanje je omejen, podatki pa razpršeni po neznanih lokacijah. S pomočjo WD My Cloud lahko sedaj vse vaše podatke shranite na enem varnem mestu – vašem domačem omrežju, do njih pa dostopate z neverjetno hitrostjo. Ogromno prostora, vendar brez omejitev in stroškov najemanja prostora na oddaljenih strežnikih.

WD my cloud varen oblak za shranjevanjeVarno v vašem oblaku

WD My Cloud je NAS naprava kar v bistvu pomeni, da je to vaš osebni domači strežnik. S kapaciteto 3TB, mrežnim priklopom Gigabit Ethernet in USB 3.0 zagotavlja hiter prenos podatkov in oddaljeni dostop. Vaši podatki so vedno pod vašim nadzorom in varni s pomočjo gesla za vsakega uporabnika.

 

Enostaven dostop do podatkov kjerkoli, kadarkoli

Do podatkov lahko dostopate praktično kjerkoli in kadarkoli, saj WD ponuja brezplačne aplikacije za PC, Mac, pametne telefone in tablice. Avtomatično lahko naredite drugo varnostno kopijo na vašem omrežju in tako mirno spite saj so vsi pomembni podatki varnostno kopirani na vašem omrežju.

 

 

 

Samodejna sinhronizacija med napravamiWD my cloud

Podatki na povezanih pametnih napravah (PC, Mac, tablice, pametni telefoni) se avtomatično sinhronizirajo, s čimer si poenostavite shranjevanje in izmenjavo fotografij, filmov, glasbe in drugih pomembnih datotek, na varen in enostaven način. Vse podatke boste lahko neposredno, enostavno in hitro predvajali in delili s povezanimi televizijami, predvajalniki, igralnimi konzolami in drugimi DLNA napravami. Vso glasbo, ki ste jo naložili v program iTunes, bo WD My Cloud sinhroniziral in jo naredil dostopno na vseh vaših napravah z omenjenim programom. Iz vašega fotoaparata lahko prek USB 3.0 vhoda neposredno prenesete fotografije v vaš osebni oblak.

Brezžični trdi disk za shranjevanje podatkov WD My CloudVarnostne kopije

My Cloud lahko uporabljate za varnostno kopiranje PC računalnikov s programom WD SmartWare in Applovih računalnikov s funkcijo Time Machine. Prav tako si lahko povečate prostor pametnih naprav tako da avtomatično kopirate fotografije in video posnetke na My Cloud, in do njih hitro in varno dostopate od kjerkoli.

 

 

Enostavna namestitev

Nastavitev WD My Cloud naprave je s pomočjo spletne aplikacije hitra in enostavna. Programska oprema samodejno najde priključene podatkovne nosilce in vam olajša nastavljanje.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori