MusiCast je nova revolucionarna novost v povezovanju avdio sistemov v internetno omrežje. Omogoča uporabo več Yamahinih produktov skupaj ali ločeno samo en celovit in kakovosten zvočniški sistem.

Vse produkte upravljamo preko aplikacije, ki je hitra, enostavna za uporabo in intuitivna. Omrežimo lahko soundbar – sistem za hišni kino, AV sprejemnik, mikro stolp ali Hi-Fi avdio komponento. Aplikacija nam omogoča pretakanje glasbe in povezovanje naprav med seboj in upravljanje na enem mestu. Enostavno MusicCast omogoča vse, kjerkoli za vsakogar.

fig01

Vse Yamahine MusicCast produkte lahko razpredimo in organiziramo po sobah. Vsaki sobi v aplikaciji dodamo svoje ime in svojo sliko, tako imam lahko za kuhinjo sliko pice, za spalnico fotografijo postelje ali čudovitega jutranjega razgleda, dnevni sobi namenimo lep televizor, garaži pa izberemo poljubno sliko. Ap4likacija omogoča, da določamo katera glasba naj se predvaja v različnih sobah, možno je tudi nastavljanje glasnosti za vsako sobo posebej. Poslušaj najljubšo glasbo v več sobah ali pa predvajaj različno glasbo v vsaki sobi. Z MusicCastom prosto uživajte v priljubljeni glasbi kjerkoli v vašem domu. Vir glasbe je lahko vaš pametni telefon, računalnik ali enostavno poslušanje direktno iz interneta prek različnih ponudnikov glasbenih storitev.

Povezovanje in vir glasbe

Vse MusicCast naprave so opremljene tudi z Bluetooth tehnologijo, kar pomeni, da lahko v omrežje vključimo vse produkte, ki ne podpirajo MusiCast. Glasbo lahko preko Bluetootha posredujemo zvočniku na terasi ali brezžičnim slušalkam v dnevni sobi.

Yamaha MusicCast podpira različne vire glasbenih internetnih storitev. Na voljo je Spotify, Apple Music (AirPlay), Internet radio, Napster, Pandor. Pri Yamahi pa obljubljajo tudi širitev na ponudnike Tidal, Deezer in Qobuz. Predvsem Tidal bo zanimiv, saj v Sloveniji ponuja najboljšo kakovost glasbenih datotek.

Aplikacija je na voljo za Android in Apple naprave v Googel Play in App Store.

screen03

Visoka kakovost glasbe je zagotovoljena

MusicCast podpira različne avdio formate kot so: MP3, WAV in FLAC. Vsi MusicCast produkti omogočajo 192Khz/24 bit visokoreslucijski avdio kodek. Vse to omogoča, da uživamo v glasbi visoke kakovosti. Visokoresolucijska glasba v primerjavi s kompresirano glasbo ponuja bolj natančno reprodukcijo zvočnih detajlov z občutkom pristnosti in atmosfere koncertne dvorane.
 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori