Vrhunske športne slušalke, ki sta jih izdelala profesionalna športnika.

Nedvomno sta glasba in športne aktivnosti nerazdružljiva elementa. Glasba služi kot motivator za še boljše rezultate v rekreacijskem in profesionalnem športu. Pri tem je treba poudariti, da so klasične slušalke neprimerne za uporabo v športu , saj niso odporne na znoj in vlago, prav tako pa pri gibanju pogosto izpadejo iz ušes.Slušalke, ki so jih izdelali športniki, za športnike.

Podjetje Yurbuds  je bilo ustanovljeno leta 2009 v ZDA, kjer je samo v petih letih postala najuspešnejša znamka športnih slušalk.  Ustanovitelja sta  zaprisežena športnika – triatlonec  in ironman Seth Burgett in maratonec Rich Daniels. Seth in Rich sta dobro vedela kašne lastnosti morajo imeti dobre športne slušalke.  Pogosto sta v športu uporabljala slušalke in spoznala slabosti teh izdelkov. Poudarek pri razvoju Yurbuds JBL slušalk je bil, da slušalke med gibanjem ne izpadajo iz ušes, ter da so odporne na znoj in mehanske poškodbe.  Prav tako marsikatere slušalke ob dolgotrajni uporabi začnejo boleti, kar  je bilo eno glavnih vodil pri kreaciji in obliki slušalk JBL Yardbuds.

Yurbuds JBL slušalke se ponašajo s kar nekaj uporabnimi rešitvami kot so:

  • Povečevanje športne učinkovitosti – Dokazano je, da poslušanje glasbe športnika motivira za boljše rezultate.
  • TwistLock – Posebna oblika slušalk , ki se  zavrtijo v uhelj in tam ostanejo na svojem mestu in nikoli ne izpadejo iz ušes.
  • Ultra mehek silikon – Posebej oblikovane slušalke ne dražijo ušesa . Izdelane so iz mehkega silikona, ki zagotavlja udobje.
  • Odpornost proti znoju in vodi – Šport v ekstremnih razmerah.
  • Zavedanje zvoka iz okolice – Zelo pomembno je, da se zavedamo nevarnosti okoli nas, kot je na primer promet.
  • Dry Mic – Vodoodporen mikrofon s tremi gumbi za upravljanje omogoča nadzor jakosti glasbe in sprejemanje klicev.

Primerne za vse vrste športov.

Vrste slušalk

Pri razvoju Yurbuds JBL slušalk so bili pozorni, da so razvili raznovrstne tipe slušalk, ki so primerne za domala vsako uho. Pri tem niso pozabili na posebno linijo za ženske, ki so ergonomsko prilagojene za nežnejši spol.

Osnovna segmentacija je ločena na več sklopov:

  • Inspire linija – Za osnovne uporabnike, ki jim poleg rekreacije manjka glasbena motivacija.
  • Focus linija – Z vgrajenim ušesnim lokom, kjer tudi pri velikih naporih in vibracijah slušalke ostanejo na svojem mestu.
  • Explore linija – Za ekstremne razmere v dežju in posebej mokrih razmerah.
  • Leap linija – Bluetooth brezžične slušalke za vse, ki jih moti kabel.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori