Astma, alergije dihal, plesni, pršice, bakterije, glive, virusi, cvetni prah – vsi dejavniki in bolezni, ki lahko postanejo preteklost. Airfree ni vlažilec ali ionizator ampak, z več medicinskimi laboratoriji dokazan produkt za čiščenje zraka.

Kaj je Airfree?

Airfree je naravna rešitev za astmo, alergije dihal in plesni. Odpravlja pršice, bakterije, glive, viruse, cvetni prah, alergenost domačih živali in drugih mikroorganizmov iz zraka. Airfree je dobitnik obilo medicinskih in raziskovalnih inštitutov, ki potrjujejo navedene lastnosti produkta. Na voljo je v več kot 50 državah, ki Airfree ocenjujejo med najboljše čistilnike zraka. Airfree izdelki zmanjšujejo mikrobiološko onesnaženje v zraku naravno, brez uporabe kemikalij ali filtrov. Priporočajo ga zdravniki in zdravilci saj se lahko uporablja kjerkoli.

Kako deluje Airfree?

Airfree je unikatna tehnologija, ki deluje in vpliva na odpravo mikroorganizmov in alergenov, ki jih uniči v delčku sekunde. Odvisno od modela, med 14.00 in 20.000 litrov zraka prehaja skozi napravo Airfree vsako uro. S tako hitrim delovanjem očisti in ozdravi ves zrak v prostoru v zelo kratkem času. Proces deluje na podoben način kot za sterilizacijo vode, ki jo zavremo. Ko vodo prekuhamo, se mikroorganizmi v vodi uničijo. Na podoben način Airfree nenehno prejema zrak iz prostora in ga segreje na več kot 200°C, kar pomeni sterilizacijo. Očiščen zrak se nato ohladi v notranjosti naprave preden se vrne v sobo. Celoten postopek je popolnima tih in ne potrebuje posebnega vzdrževanja. Vse, kar morate storiti je, da napravo vklopite in pustite, da opravi svoje delo.

kako deluje

Airfree prednosti?

  • Visoka učinkovitost
  • Unikatna patentirana tehnologija
  • Brez vzdrževanja
  • Tiho delovanje
  • Nizka poraba energije
  • Čista, okolju prijazna tehnologija
  • Ni ozona ali ionske emisije
  • Nagrajena oblika

Airfree verodostojnost?

Airfree tehnologija je bila preizkušena in dokazana z več deset laboratorijih po vsem svetu.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori