Če si še vedno zastavljate to vprašanje, vam bo spodnji odgovor morda pomagal pri odločitvi.

Pametni telefoni omogočajo precej več uporabnih funkcij kot navadni, poleg tega pa je zanje mogoče kupiti ali brezplačno naložiti veliko dodatnih orodij in programov.

Omogočajo povezavo z internetom, med drugim z elektronsko pošto ter družabnimi omrežji, kot sta Facebook in Twitter, ponujajo naprednejše računalniške zmogljivosti, imajo boljše in razvitejše operacijske sisteme ter večje in preglednejše zaslone z boljšo ločljivostjo, ki omogočajo lažje pregledovanje izbranih vsebin

Sodobni mobilniki, ki jim pravimo tudi pametni telefoni, so več kot zgolj komunikacijske naprave, saj poleg že omenjenih interakcij na socialnih omrežjih, ponujajo široko paleto možnost, s katerimi si lahko lajšamo tako poslovni, kot zasebni vsakdan. Pametni telefoni so vaše osebne tajnice, saj vas prek interaktivnih koledarjev opominja na pomembne sestanke in dogodke. V vsakem trenutku ste dosegljivi na večih kanalih, zato je odzivnost in ažurnost pri komunikaciji še toliko boljša.

Prav tako lahko postanejo vaši osebni trenerji, ki vas z aplikacijami opominjajo, daj čas za novo vadbo, da ste danes pretekli premalo in da bi bilo pred poletjem priporočljivo oklestiti kakšen kilogram.

S komunikacijskimi orodji kot sta Skype in Viber, boste dosegljivi kjerkoli po svetu, lahko si ustvarjate video konference in ste zato v vsakem trenutku korak pred konkurenco in bližje svojim najdržjim

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori