Dodajte inteligenco svojemu televizorju.

Ker vam zagotavlja nenehno zabavo:

  • z dostopom do interneta

Pametni TV sprejemnik, ima dostop do interneta, zato lahko kar prek velikega zaslona dostopate do različnih internetnih strani, si ogledate filme ali poslušate glasbo in se povežete s prijatelji v socialnem omrežju. Ne da bi uporabili računalnik, lahko dostopate do priljubljenih internetnih vsebin.

  • z različnimi aplikacijami

Naložite si lahko različne aplikacije, s katerimi imate neposreden dostop do informacij in zabavnih vsebin, ki so za vas pomembne – na primer do vremenske napovedi, najbolj aktualnih novic, igre pokra, poučnih iger za najmlajše in podobno.

  • z neverjetnim spominom

Pametni televizor spremlja vaše navade in ve, kateri so vaši najbolj priljubljeni programi in vsebine. Ko ga prižgete, vas spomni na priljubljene oddaje, zato vam naslednji del najljubše nanizanke zagotovo ne bo ušel.

Vaš televizor ni dovolj “pameten”, da bi ga oklicali Smart TV? Oglejte si video in v nekaj preprostih korakih spremenite vaš navadni TV sprejemnik v dogodivščin poln Smart televizor.

Za izbiro ustreznega TV sprejemnika vam bo v pomoč Big Bang pomočnik za izbiro televizorja.

Kako svoj obstoječ televizor nadgradite v SMART TV?

Če vaš televizor nima funkcionalnosti pametnega televizorja, ga lahko preprosto dopolnite in uživate v prednostih, ki jih ponujajo pametni televizorji. To lahko naredite tako, da televizor povežete s posebnim vmesnikom oziroma Smart set-top boxom ali s pametnim Blu-ray predvajalnikom ali sistemom za domači kino.

Oglejte si video predstavitev, kako lahko enostavno nadgradite svoj televizor.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori