Kategorije Filtri Kaj te zanima?
0 0
0
Big Bang Info Zdravje in nega Očistite zrak v stanovanju in si olajšajte težave z alergijami
Zdravje in nega

Očistite zrak v stanovanju in si olajšajte težave z alergijami

Seznam vseh člankov
26.03.2019.

Ljudje v razvitem svetu preživimo 90% svojega časa v zaprtih prostorih. Naše telo zazna, ko je v prostoru premrzlo ali prevroče ter pretemno ali presvetlo. Ne zmore pa zaznati, kdaj  je naš zrak prevlažen ali presuh in onesnažen. Posledično prihaja do velikega porasta pljučnih bolezni in raznih alergij.

 

Ljudje z alergijami še posebej trpijo zaradi slabega zraka. Tipični simptomi alergije so: srbeč in zamašen nos, kihanje, solzenje oči, pekoče in oteklo grlo, kašljanje in hropenje, stiskanje v prsih, koprivnica, izpuščaji in napadi astme. Čistilnik zraka lahko obolelim za alergijo pomaga, da dihajo brez težav ter spijo globoko in mirno, brez simptomov.

Nekatere skupine ljudi so posebej občutljive na onesnaženost zraka: otroci, nosečnice, starejše osebe, ljudje s srčnimi boleznimi ali osebe s težavami dihal. Različni dejavniki pa lahko še dodatno povečajo tveganje za nastanek bolezni: genetska predispozicija, nepredvidljiv življenjski slog  in nezdrave prehranjevalne navade.

Prednosti optimalno prečiščenega zraka za uporabnika

  • Onesnaževalci so odstranjeni, kar zmanjša breme za človeško telo: boljše počutje v vsakodnevnem življenju.
  • Alergijskih reakcij  je manj, lahko pa se jim celo povsem izognemo: ljudje z astmo ali alergijami lahko dihajo brez težav.
  • Zrak v notranjih prostorih je bolj svež, čist in prijeten: svež zrak za zdravo življenje.
  • Manjša utrujenost in boljša koncentracija: večja učinkovitost pri delu in v prostem času.
  • Manjše tveganje za razvoj dihalnih bolezni: varno dihanje.
  • Težak, soparen zrak je prečiščen: zrak je bolj svež, zdrav in ni več zatohel.

Čistilnik zraka StadlerForm

Stadler Form poskrbi za svež in čist zrak, hkrati pa še za lep dizajn

Vedno bolj se zavedamo, kako pomemben je čist zrak v bivalnih prostorih ter zdravstvenih posledic slabega zraka. Hkrati pa ne želimo izdelkov, ki bi kazili naše prostore in povzročali hrup. Pri švicarskem podjetju Stadler Form so uspeli združiti kvaliteto  ter vrhunski dizajn.

Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Prepričani smo, da ti bodo naše e-novice res všeč in da z nami ne boš več v zadregi, kakšno rojstnodnevno darilo kupiti mami. Vseeno pa potrebujemo tvoje soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.