Cenjene stranke obveščamo, da osebni prevzem spletnih naročil na Big Bang prevzemnih točkah do nadaljnjega ni več možen, ravno tako so do nadaljnjega zaprte vse naše fizične poslovalnice. Dostava deluje do nadaljnjega brez omejitev.

Naša spletna trgovina ostaja odprta in preko nje lahko opravljate svoje nakupe 24 ur na dan. Zaradi trenutne situacije so možne zamude pri dostavi. Trudimo se, da bi vsa naročila dostavili v najkrajšem možnem času.


O načinih prevzema in dostave vas bomo sproti obveščali na povezavi www.bigbang.si/obvestila-korona/

Najlepše se vam zahvaljujemo za razumevanje in vam želimo, da ostanete zdravi.

 

Kategorije Filtri Izberi kategorijo

Naša spletna trgovina deluje 24 ur na dan, naročila pa dostavimo v najkrajšem možnem času.

Vse poslovalnice so trenutno do nadaljnjega zaprte

Zapri
0 0
0
Big Bang Info Zdravje in nega Zaščita je ključ do uspeha
Zdravje in nega

Zaščita je ključ do uspeha

Seznam vseh člankov
02.07.2019.

Zaščita je v nekaj popolnoma normalnega v našem življenju; od zaščite doma, računalnika, telefona do zaščite naše kože in nohtov. Kaj pa zaščita naših zob, dlesni in ustne votline na splošno?

Zdrava ustna votlina pomeni več kot le negovane zobe in lep nasmeh. Stanje ustne votline kaže na splošno stanje organizma in pogosto pospeši nastanek sistemskih bolezni. Odraža se lahko kot pomanjkljivosti v prehrani in škodljivih navadah, številne bolezni ustne votline pa imajo visoke dejavnike tveganje za povzročitev neprenosljivih bolezni, kot so kardiovaskularne bolezni, rak ali sladkorna bolezen.1 Zobni karies je eden najbolj razširjenih in najpogostejših bolezni na svetu pri otrocih, prizadane pa tudi ljudi vseh starosti in v različnih življenjskih obdobjih.

Skrb za ustno higieno se prične že v najzgodnejšem obdobju, zato je pomembno razvijati dobre navade, ki jih bomo vzdrževali dolgoročno. Na ta način se bomo izognili dolgoletnim negativnim učinkom nepravilne ustne higiene.

Družinsko Sonicare ščetkanje, Mami na off, foto: Eving

Si želite zdravih zob in dlesni?

Vsak dan moramo imeti v mislih, da dobro zaščitimo tudi svojo ustno votlino, saj se želimo izogniti prepogostim obiskom zobozdravnika. Preventiva v izogib luknjam, odstranjevanje zobnih oblog in bakterij, upoštevanje zobozdravnikovih nasvetov bi že sedaj morali biti del rutine za vzdrževanje dobrega zdravja ustne votline in zdravja na splošno.

Vendar, včasih dobra rutina z običajno ščetko, ne zaščiti dovolj naših zob in dlesni. Zakaj torej ne bi uporabili pravega orodja za bolj zdravega sebe? Nadgradite svojo ustno nego z električno zobno ščetko, s katero boste samozavestni pri ohranjanju dobre rutine ščetkanja, zdravja ustne votline in posledično splošnega zdravja.

Ščetkanje s pomočjo tehnologije Philips Sonicare je klinično dokazano bolj učinkovito, kot ščetkanje z ročno zobno ščetko. Edinstvena sonična tehnologija premika ščetine levo in desno, s čimer se ustvarjajo nežni mikromehurčki za izjemen občutek čistoče. Sonične vibracije namreč ustvarjajo pritisk, ki širi tekočino globoko med zobe in pod rob dlesni, kjer se bakterije najraje zadržujejo ter jih je težko odstraniti. Te vibracije so učinkovite in nežne ter odstranjujejo zobne obloge tudi do 4 mm izven dosega vlaken ščetke.

Ščetka ProtectiveClean ima vgrajen senzor pritiska, ki vas opozori, če ščetkate premočno.

V želji, da odstranimo vse nečistoče, lahko z ročno ščetko hitro poškodujemo dlesni zaradi premočnega pritiskanja ščetke. Najnovejša zobna ščetka Philips Sonicare ProtectiveClean je zasnovana za uporabnike, ki jih skrbi, da premočno ščetkajo s svojo ročno ščetko in lahko v tem procesu poškodujejo zobe in dlesni. Ščetka Philips Sonicare ProtectiveClean  ima edinstveni vgrajeni senzor pritiska, ki opozori uporabnika, kadar uporabi preveč pritiska pri ščetkanju zob in dlesni. Tako poskrbi za nežno izkušnjo ščetkanja, prispevajoč k bolj zdravim dlesnim, bolj čistim zobem in bolj belemu nasmehu.

Ščetka ima vgrajeno tudi tehnologijo BrushSync, ki na vsake tri mesece opozori, da je potrebno zamenjati glavo ščetke. Poleg tega ta tehnologija zagotavlja tudi samodejno povezovanje pametnih glav z ročajem – ščetka tako samodejno izbere pravi način ščetkanja, glede na vrsto glave.

Poskrbite za bolj bele in zdrave zobe s ščetko Philips Sonicare ProtectiveClean

Zobna ščetka Philips Sonicare ProtectiveClean vam nudi učinkovito pomoč pri doseganju izjemno čistih, zdravih dlesni in nežnejši izkušnji ščetkanja. Z vgrajenim senzorjem pritiska, izbiro programov in vrsto različnih glav, ste lahko prepričani, da najbolje skrbite za zdravje ustne votline, hkrati pa ščitite svoje zobe in dlesni.

 


Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Prepričani smo, da ti bodo naše e-novice res všeč in da z nami ne boš več v zadregi, kakšno rojstnodnevno darilo kupiti mami. Vseeno pa potrebujemo tvoje soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.