Postati mamica je največja sreča in hkrati velika odgovornost, ki jo prinese življenje. Svojemu otroku želite ponuditi le najboljše, a kaj ko velikokrat zmanjka časa in energije. Kako postoriti hišna opravila, posvetiti dovolj pozornosti otroku, pripraviti sveže obroke tudi do 5-krat dnevno in odpeljati malčka na svež zrak vsaj 1-krat dnevno … Že sliši se nemogoče.

Status vakuumske posode za otroško hrano niso le privlačne na pogled, ampak vam močno olajšajo uvajanje goste hrane pri malčkih.

Enkrat tedensko pripravimo sveže obroke

Čas, ko otrok počiva oz. ga čuva nekdo drug izkoristite kakovostno. Vzemite si čas zase in naredite nekaj, kar vam bo povrnilo energijo. En dan v tednu pa izkoristite za pripravo obrokov za malčka. Shranjevanje v vakuumu vam omogoča pripravo obrokov v naprej, brez skrbi, da bi živila izgubila hranilne vrednosti. Če skuhane kašice in narezane zelenjavno-sadne prigrizke shranite v Statusove vakuumske posode za otroško hrano, na naraven način podaljšate obstojnost živil in se rešite skrbi za cel teden. Ko nastopi čas za naslednji obrok, danes ali čez štiri dni, posodico le pogrejete v vroči vodi ali mikrovalovni pečici in lačnemu otroku ponudite prigrizek doma ali na sprehodu.

Obroke pripravite, ko imate čas in zavakuumirate.

Premišljena oblika pokrovov

Poseben dizajn pokrovov vakuumskih posod za otroško hrano omogoča shranjevanje posodic ene na drugo, kar vam prihrani veliko dragocenega prostora v hladilniku in zamrzovalniku. Za polno glavo drugih skrbi imajo Statusove vakuumske posode za otroško hrano na pokrovu tudi koledar, s katerim označimo datum shranjevanja obrokov ali rok trajanja shranjenih živil.

Na pokrovu posodic je priročen koledar, s katerim označite datum shranjevanja živil.

Vrhunski, živilsko neoporečni materiali

Statusove vakuumske posode za otroško hrano so narejene iz vrhunskega Tritana, ki je brez BPA. Material je živilsko neoporečen ter ne prevzema barv in arom živil. Statusove vakuumske posode za otroško hrano so primerne za uporabo v zamrzovalniku, mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju.

Iz vrhunskih, živilsko neoporečnih materialov in premišljene oblike za varčevanje s prostorom.

Živih barv in ravno pravega volumna

Statusove vakuumske posode za otroško hrano volumna 0, 15 l so na voljo so v petih živahnih barvah – sinje modri, temno roza, živo zeleni, klasični beli in pozitivno oranžni. Kupite jih lahko posamezno ali v 5-delnem setu z ročno vakuumsko črpalko.

5-delni set Status vakuumskih posod za otroško hrano vključuje tudi ročno vakuumsko črpalko.

Ste vedeli?

Vitamini in minerali se v vakuumu bolje ohranijo, saj ni prisotnega kisika, ki pospešuje oksidacijo živil.
Ko otroci pridno jedo kosilo z ostalimi družinskimi člani, lahko vakuumske posode za otroško hrano uporabite za začimbe, drobne predmete, kot so šivanke, baterije ali vijaki ali pa za lasne okraske svoje male lepotičke.

Posodice pridejo prav tudi, ko otroci zrastejo.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori