Zvočne postaje so odlična izbira za predvajanje glasbe doma, na poti, dopustu ali na zabavi pri prijateljih.

Zvočna postaja je odlična izbira za predvajanje glasbe doma, na poti, dopustu ali na zabavi pri prijateljih. Na zvočno postajo lahko priključite svoj pametni telefon, tablični računalnik, iPod, MP4 ali MP3 predvajalnik. Poskrbela bo, da bo predvajana glasba zvenela še bolje, zato bo užitek ob poslušanju še večji. Če priključite iPhone, iPad ali iPod, se ta med predvajanjem tudi polni.Zvočna postaja

Večina zvočnih postaj ima integriran priključek za Applove naprave. Predvajalniki drugih blagovnih znamk pa se na zvočno postajo na enostaven način povežejo preko avdio kabla. Poznamo dve vrsti zvočnih postaj; prenosne zvočne postaje in zvočne postaje z napajanjem prek električne vtičnice.

Prenosne zvočne postaje se napajajo z navadnimi alkalnimi baterijami in nudijo prosto prestavljanje, transport in užitek tudi izven zaprtih prostorov. Če priključite iPhone, iPad ali iPod, se ta med predvajanjem tudi polni. Večina zvočnih postaj ima integriran priključek za Applove naprave. Predvajalniki drugih blagovnih znamk pa se na zvočno postajo na enostaven način povežejo preko avdio kabla oziroma brezžično.

Več o zvočnih postajah si lahko ogledate v videu.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori