Zvočna naprava Soundbar je odlična rešitev, ki zagotavlja izvrstno reprodukcijo zvoka po celem prostoru.

Za večino ljubiteljev zvoka in slike bo Soundbar odlična rešitev za popestritev zvoka v dnevni sobi, saj je za razliko od tradicionalnih zvočnih sistemov (sistem 5.1 ali 7.1) enostavnejši za priklop in se lično poda v prostor. 

Zvočne sisteme Soundbar delimo v štiri kategorije;

  • Soundbar z nizkotoncem (žični ali brezžični)

  • Soundbar brez nizkotonskega zvočnika (subwooferja)

  • Soundbar z nizkotoncem in vgrajenim Blu-ray predvajalnikom

  • Soundbar s tehnologijo Bluetooth

     

Najbolj pogosto razširjena verzija je običajni soundbar, ki je dolga in ozka zvočna enota navadno v kompletu s subwoofer – nizkotonskim – zvočnikom. Soundbar lahko namestite na steno ob ali za TV sprejemnik, lahko pa ga enostavno postavite na omarico pred sam televizor. Ker je nizkotonska zvočna enota brezžična, jo boste enostavno prestavljali po prostoru, vse dokler ne najdete idealnega mesta, s katerega bo oddajal zvok. Soundbar

Soundbar podstavki so širše in večje zvočne enote, ki jih postavite na omarico pod TV sprejemnik, le-tega pa na soundbar enoto. Rešitev je idealna za vse, ki iščete zvočno enoto, ki bo dejansko postala del TV sprejemnika in ne bo moteča v samem prostoru. Razlika je v tem, da Soundbar podstavki v kompletu ne vsebujejo nizkotonske zvočne enote oziroma subwooferja. V kolikor si torej želite pristnejšega in globinskega zvoka, je običajna oblika zvočne enote Soundbar primernejša. 

Soundbar je idealna rešitev za tiste, ki ne iščete kompromisov pri kakovosti zvoka, ob enem pa ne želite imeti zvočnikov in prepletenih žic po celotnem prostoru. Zvočni sistem Soundbar vas bo navdušil z večkanalnim izvrstnim zvokom, lepim dizajnom in enostavno uporabo. Izognete se velikemu številu zvočnikov in žic, sistem pa je oblikovan tako, da poudari vaš bivalni prostor. Izbirate lahko med različnimi sistemi; najosnovnejši je sistem z enim zvočnikom, po želji pa mu lahko dodate tudi nizkotonski zvočnik. Še boljši zvok pa si boste zagotovili v kompletu z Blu-ray predvajalnikom. Ta poleg vrhunskega zvoka predvaja tudi filme v visoki ločljivosti.

Soundbar z nizkotoncem in vgrajenim Blu-ray predvajalnikom

Kot že samo ime pove, je komplet zvočne enote Soundbar z dodanim nizkotonskim zvočnikom in vgrajenim Blu-ray predvajalnikom, kar vam zagotavlja popolno rešitev za filmske in glasbene užitke. 

Soundbar s tehnologijo Bluetooth

Nekatere Soundbar zvočne naprave imajo vgrajen Bluetooth vmesnik, ki omogoča enostaven in hiter prenos glasbe v napravo preko vašega pametnega telefona, tablice ali iPod predvajalnika. Tako lahko priljubljeno pesem preko Soundbar sistema zavrtite kar iz udobja zofe. Sprehod do Soundbar sistema in fizičen priklop z napravo tako ni več potreben

Oglejte si tudi video, kjer so predstavljene lastnosti in možnosti uporabe zvočnega sistema Soundbar. 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori