Kategorije Filtri Kaj te zanima?
0 0
0
Big Bang Info Zvok in slika Dobrodošli v svet neomejene glasbe Dobrodošli v svet Panasonic All
Zvok in slika

Dobrodošli v svet neomejene glasbe Dobrodošli v svet Panasonic All

Seznam vseh člankov
10.03.2017.

Sistem, ki vam končno omogoča povsem brezmejno poslušanje vaše glasbe z vrhunskimi, mrežno povezanimi zvočniki. Spoznajte vrhunski glasbeni sistem Panasonic All. 

Poslušajte kar želite, ko želite in kjerkoli želite

Predolgo časa že veljajo omejitve, da se sistem brezžične glasbe Panasonic Allglasba posluša tam kjer je vaš hi-fi sistem. Vaše najljubše glasbe do sedaj niste mogli prenesti v druge prostore vašega doma in zaradi tega glasbe niste poslušali toliko, kot bi si jo želeli. Serija Panasonic ALL je tukaj, da temu naredi konec. Serija ALL vsebuje kombinacije zvočnikov, sistemov domačega kina in kompletnih hi-fi sistemov, s katerimi se medsebojno povežete v isto mrežo in brezskrbno delite glasbeno vsebino med seboj. Na voljo vam je vrhunska kakovost zvoka, predvajanje glasbe iz različnih virov kot je CD, internetni radio ali vaše najljubše video storitve deljenja posnetkov. Končno lahko vaša glasba postane del vašega življenja in ne samo del ene sobe.

Glasba brez omejitev - Panasonic All

panasonic all Ker se vsak zvočnik serije ALL lahko poveže v isto omrežje, so vsi zvočniki iz mrežne povezave ALL sposobni prenašati vašo najljubšo glasbo v katerikoli del vašega doma. V vsak povezan zvočnik serije ALL lahko pošljete različen glasbeni vir ali pa na vseh predvajate isto glasbo, za še več zabave. Še več, deljenje glasbe med sobami s serijo ALL se lahko izvaja z vsemi viri predvajanja, naj si bodo to internet radio, glasbene datoteke iz aplikacij, glasba iz vašega računalnika, telefona ali tablice....celo zvok iz vašega TV sprejemnika, CD kolekcije ali FM/DAB radijskih postaj.

Odličen zvok in uporabnost gresta skupaj

Do sedaj je digitalno glasbo velikokrat spremljala panasonic all slaba kakovost zvoka, to traja že tako dolgo da ste se na to navadili. Vendar temu ni več tako, serija izdelkov ALL vam bo to dokazala. Vsak izdelek iz serije ALL je bil individualno dizajniran in vrhunsko oblikovan da lahko proizvaja zvok, ki napolni vsak prostor, in to ne glede na velikost in obliko zvočnika. Vsak izdelek serije ALL vsebuje vrhunski digitalni ojačevalnik za izboljšanje zvoka pri večji glasnosti, poleg tega večina izdelkov serije ALL lahko predvaja visoko kakovosten zvok FLAC zvočnega formata.

Vrhunski zvok in uporabnost gresta skupaj

panasonic all Do sedaj je digitalno glasbo velikokrat spremljala slaba kakovost zvoka, to traja že tako dolgo da ste se na to navadili. Vendar temu ni več tako, serija izdelkov ALL vam bo to dokazala. Vsak izdelek iz serije ALL je bil individualno dizajniran in vrhunsko oblikovan da lahko proizvaja zvok, ki napolni vsak prostor, in to ne glede na velikost in obliko zvočnika. Vsak izdelek serije ALL vsebuje vrhunski digitalni ojačevalnik za izboljšanje zvoka pri večji glasnosti, poleg tega večina izdelkov serije ALL lahko predvaja visoko kakovosten zvok FLAC zvočnega formata.

Poenostavljenost

panasonic all glasbeni sistemMnogo ljudi meni, da je nastavitev mrežnih izdelkov kot je serija ALL težka in zahtevna naloga - da jo lahko izvajajo le osebe z IT znanjem. V veselje vseh je nastavitev mrežnih izdelkov serije ALL tako enostavna, da lažje ne more biti. Vsak izdelek serije ALL se pridruži vašemu omrežju takoj ko ga vklopite. Vse kar morate narediti je poimenovati posamezno napravo, da boste vedeli katera je kje.To je vse - pripravljeni ste za zabavo. Vsakodnevna uporaba vašega sistema ALL je povezana z uporabo aplikacije Panasonic Music Streaming app nameščena na vašem pametnem telefonu ali tablici. Sestava aplikacije je enostavna in pregledna, tako da vam bo pravi užitek izbirati kateri glasbeni vir želite poslati na eno ali več vaših ALL naprav.

Uživajte v originalnih funkcijah vaših naročenih glasbenih storitev

Vaš sistem serije ALL lahko dostopa do obilice glasbenih vsebin na storitvah kot so Panasonic Music Streaming App, vključno z Qualcomm AllPlay Radio, Spotify, napster, AUPEO!, in še več drugih vsebin. Za še več udobja in še bolj enostavno ter pregledno uporabo serije ALL izdelkov vam aplikacija Panasonic Music Stream App omogoča priklic menija kot ste ga navajeni pri uporabi vaših najljubših glasbenih storitev. Takšen pristop vam zagotavlja, da boste dobili vso funkcionalnost vseh zunanjih glasbenih platform ki jih uporabljate.

Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Prepričani smo, da ti bodo naše e-novice res všeč in da z nami ne boš več v zadregi, kakšno rojstnodnevno darilo kupiti mami. Vseeno pa potrebujemo tvoje soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.