Kategorije Filtri Izberi kategorijo

Naše trgovine so do nadaljnjega zopet zaprte. Naša spletna trgovina je odprta 24 ur, nakup je hiter in enostaven. Ponujamo vam: video svetovanje za pomoč pri nakupih, lastno dostavo in 10 prevzemnih točk  Več informacij tukaj >>

Zapri
0 0
0
Big Bang Info Zvok in slika Spoznajte televizor prihodnosti. Spoznajte tehnologijo OLED.
Zvok in slika

Spoznajte televizor prihodnosti. Spoznajte tehnologijo OLED.

Seznam vseh člankov
07.04.2017.

Pripravite se na novo obliko televizorja. Kot edina tehnologija, ki zagotavlja slike v popolni črni barvi, lahko LG OLED TV izkorišča vse možnosti posnetkov HDR. Še nikoli videni kontrasti, barvne nianse in razlike v svetlosti poskrbijo za realistične predstavitve do najmanjših podrobnosti, ki jih običajni LCD televizorji nikoli ne bi mogli poustvariti.

Kaj pravzaprav pomeni OLED?

Za razliko od običajnih LED-LCD televizorjev gre pri OLED televizorjih za tako imenovani organski prikazovalnik. Omogočajo predstavitev popolnih črnih vrednosti ob hkratnem svetlečem in briljantnem podajanju barv. OLED televizorji so zgrajeni iz večih, zelo tankih organskih plasti, kar omogoča izjemno plosko izvedbo.

Neskončna črna

Inovativna tehnologija OLED nudi kontrastno razmerje, ki ga noben običajni TV aparat ne more doseči. Organske, med seboj neodvisno delujoče slikovne točke pri televizorjih LG OLED so popolnoma brez osvetlitve v ozadju, kar pri temnejših filmskih prizorih poskrbi za najfinejšo kontrastno ostrino in zavidljivo globino detajlov - popolnoma brez sivih zameglitev. Dovolite, da vas navduši popolna črna. lg-oled-tv-960x300-0998_9

Samosvetilne slikovne točke

Skoraj živo: Slikovne točke pri televizorjih LG OLED se priklapljajo in izklapljajo neodvisno. Izklopljene slikovne točke pri tem ustvarjajo popolno črno in omogočajo, da ostale barve zaživijo bolj intenzivno. Zasičene barve, ki nastanejo z neodvisno svetilno močjo, in jasni obrisi zagotovijo, da običajni LCD zasloni v pravem pomenu besede dejansko zbledijo.

Naravne barve

Doživite pravi sijaj barv, ki se v kontrastu z globokimi črnimi vrednostmi tehnologije OLED razvijejo do osupljive intenzivnosti. Neprimerljiva moč svetilnosti in še nikoli videna naravna predstavitev z najmanjšimi barvnimi niansami vse do najmanjše podrobnosti vas bodo popeljali v svet, ki deluje tako realno, ko bi bili tam v živo. V kombinaciji z ločljivostjo ULTRA HD z 8,3 milijonov slikovnih točk se slike dokončno obudijo v življenje. banner_W7_CES_after_desktop

Popoln kot gledanja

Optimalno doživetje gledanja brez popačenih barv ali izgube detajlov ob robovih zaslona. Doživetje gledanja je celo pri stranskih zornih kotih popolnoma neokrnjeno in izjemno izostreno.

Kot britvica tanko oblikovanje

Ker osvetlitev ozadja pri televizorjih LG OLED ni potrebna, nam je uspelo debelino zaslona zmanjšati na minimum. lg-oled-55em960-500_0

Kaj je OLED HDR?

Končno lahko doživite jasne zvezdne noči na svojem televizorju LG OLED. OLED-HDR zagotavlja preko 20 svetilnih stopenj več kot običajni LCD televizor in pri tem podpira HDR10 in Dolby Vision. Za več detajlov v temnejših in svetlejših področjih in za osupljivo jasnost je UHD Alliance za televizorje LG OLED pridobil logotip Ultra HD Premium.

Funkcija Picture-on-Glass

Ultra vitka svetovna novost: Nova 2,57 mm tanka OLED ploskev v povezavi s stekleno ploskvijo nudi neprimerljivo oblikovanje, ki se idealno prilega izjemni kakovosti slike televizorja OLED.

Oblikovalec zvoka harman/kardon®

Popoln dodatek briljantni sliki je kristalno jasen zvok. Zvočni sistem televizorjev LG SIGNATURE OLED je razvil harman/kardon® in poskrbel za prvorazreden in popoln kino zvok pri vas doma.

Stojalo z zvočnikom

Elegantna noga stojala televizorja LG SIGNATURE OLED kljub vitkemu oblikovanju zagotavlja še dovolj prostora za integriran zvočniški modul. Uživajte v kristalno jasnem in polnem zvoku pri vsakem prizoru. lgef9800-1l

Super UHD/4K

Superlativi barv

Televizor LG SUPER UHD vam omogoča dih jemajoče TV doživetje z izjemno širokim kotom gledanja in kristalno čistimi slikami. Odkrivajte vznemirljive globine detajlov, ki vam jih v primerjavi s sistemom Full HD omogoča štirikrat večja ločljivost.

ColorPrime Plus

Zahvaljujoč funkciji ColorPrime Plus boste z novim televizorjem LG SUPER UHD doživeli vznemirljivo širok spekter realističnih barv.

Prikazovalnik Quantum

Prikazovalnik IPS 4K Quantum Ločljivost je štirikrat večja kot pri sistemu Full HD in zagotavlja kristalno jasne vsebine. Pri tem je vseeno, iz katerega zornega kota gledate na zaslon.

HDR SUPER

Televizorji LG SUPER UHD s HDR in podporo Dolby Vision omogočajo natančno nastavitev svetlosti in kontrasta, kar zagotavlja realističen občutek. Lg OLED tehnologija televizor

IPS 4K

Konstrukcija prikazovalnikov omogoča spremljanje TV vsebin brez izgub – ne glede na to, iz katerega zornega kota gledate televizijo. Na ta način lahko uživate v realističnih in močnih barvah, kjer koli sedite.

ULTRA Surround

ULTRA Surround naredi iz vašega dvokanalnega zvočnika virtualni sedemkanalni zvočnik. Za maksimalno 4K doživetje z Ultra Surround-Sound.

ULTRA tanko oblikovanje

ULTRA tanko oblikovanje bistveno zmanjša debelino vašega televizorja LG SUPER UHD. Za estetski in harmonični občutek prostora, pri čemer ne deluje okorno in ne vzame preveč prostora.

Zaslon UNI

Zaslon UNI odraža popolno harmonično sozvočje med panelom in stojalom. Tekoče oblikovanje, povsem brez motečih okvirjev, vam bo zagotovilo popolnoma novo TV doživetje.

ULTRA Luminance

S funkcijo ULTRA Luminance boste uživali v več kontrastih in z jasnejšo sliko z več detajli. Sistem v hipu prepozna najsvetlejša in najtemnejša področja slike in jih izboljša.

Billion Rich Colors

Funkcija Billion Rich Colors (milijarda bogatih barv) deli in razporeja barve za preciznejše prilagajanje celotne barvne palete. Na ta način lahko televizor LG Super UHD zagotavlja več kot milijardo različnih barv.

Contrast Maximizer

Funkcija Contrast Maximizer vidne objekte popolnoma avtomatsko razpozna na vsakem ozadju in razmejitev med njimi se izboljša. Na ta način se svetlost in temnost nenehno prilagaja, vi pa imate pri vsebinah v 2D občutek 3D.

WebOS

Z LG webOS lahko uživate s svojim pametnim TV točno tako, kot je treba: enostavno in intuitivno! Še več pametnih funkcij nudi webOS 3.0 s sistemoma Magic Zoom in Magic Mobile Connection.

Enostavna vzpostavitev

Z Bean Bird, interaktivnim webOS avatarjem, vam bo vzpostavitev vašega pametnega TV v preprosto zadovoljstvo. S pridihom humorja vas bo spremljal pri priključevanju zunanjih naprav in poskrbel, da vam ne bo dolgčas.

Launcher

Z enostavnim klikom na tipko Home lahko iz vrstice Launcher na spodnjem robu zaslona izbirate funkcije in vsebine, ki vam omogočajo preklapljati med oddajanimi programi in izbirati druge vsebine.

Magic Mobile Connection

S funkcijo Magic Mobile Connection lahko vsebine vašega pametnega telefona zelo enostavno predvajate na televizorju – tako slike kot video posnetke in glasbo.

Multi Task

Funkcija Multi Task vas hitro vrne na zadnje gledane serije in vam prihrani dolgo iskanje. Na ta način lahko z istega mesta, kjer ste serijo prenehali gledati, gledate dalje.

Magic Zoom

S pritiskom na tipko Zoom lahko izbrani del slike povečate do 200 %. Če tipko pritiskate dlje časa, se celotna slika poveča do 330 %.

Timeshift

S funkcijo Timeshift nadzorujete čas. Program, ki ga gledate v realnem času, lahko začasno ustavite, ga prevrtite nazaj ali si ga celo ponovno ogledate.

Meni Live

Gledanje televizije brez prekinitev: V meniju Live lahko preklapljate med oddajami in aplikacijami, ne da bi morali pri tem prekiniti trenutni program. Preko pregleda v meniju lahko hkrati brskate po celotni ponudbi.

Predvajalnik glasbe

S svojim pametnim televizorjem LG enostavno uživajte v glasbi v ozadju , medtem ko uporabljate katero od aplikacij ali potem, ko ste izklopili zaslon.

Upravljanje z jeziki

Preko upravljanja z jeziki lahko enostavno komunicirate s svojim televizorjem. Recite, kaj želite, in vaš pametni televizor LG vam bo željo izpolnil.

Kurzor

Za zagon ali za prestavitev programov ali vsebin zadošča, da kurzor usmerite v ustrezno točko menija in kliknete.

Drsno kolesce

Z drsnim kolescem poteka krmiljenje vašega televizorja udobno kot še nikoli. Zelo enostavno se premikajte navzgor in navzdol ter povečajte in zmanjšajte zoom na spletnih. straneh oziroma zamenjajte program.

Univerzalno krmiljenje

Uživajte v maksimalnem udobju krmiljenja. Krmilite enostavno svoje naprave domače zabavne elektronike, ki so z vašim pametnim televizorjem povezane preko HDMI, z daljinskim upravljalnikom Magic Remote.

Motion Eco Sensor

Inteligentni senzor avtomatsko prilagaja vrednosti slike danim pogojem v prostoru in pogojem osvetlitve – tako televizor porablja samo toliko energije, kolikor jo dejansko potrebuje.

Trojni sprejemnik

S trojnim sprejemnikom ima vaš LG TV integrirani sprejemnik za DVB-T2 HD / -C / -S, ki vam vednozagotavlja najboljši TV sprejem.

Ocene (1)
0.0
Leon 11.10.2019.
OLED je res carski. Doma imam LG OLED B6 55, naj TV 2016, letošnji B7 bo malenkost boljši... Video, ki ste ga prilepili zraven je pa star 3. leta... veliko novega od takrat. Pri takem TVju je smiselno, da imate vir slike 4K HDR (recimo netflix ali UHD bluray player in filme 4K UHD) Takrat je slika vauuu. Če pa gledate samo TV preko naših ponudnikov, pa kupite nekaj ceneje, ker se ne splača. Slika (na HD kanalih) je OK a nič posebnega. Če pa gledate SD kanale (večina jih še vedno, ker se niti ne potrudijo preklopiti na HD) je pa zmazek. Dovolj bo že tv za 500€. Lp
Ti je bila ta ocena v pomoč? Da 0 Ne 0

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.