Išči

INTEL Core i5-12600KF BOX procesor

ID: 698809
238,87 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Na voljo še 5 ponudb od 238.88 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

INTEL Core i5-12600KF 3,7/4,9GHz 20MB LGA1700 BOX brez hladilnika

 

podnožje: LGA1700
takt procesorja: 3.7GHz, do 4.9GHz v Turbo načinu
št. jeder/niti: 10(6P/4E)/16
predpomnilnik: 20MB
tehnologija izdelave: 10nm
osnovna poraba TDP: 125W
v turbo načinu TDP: 150W
integrirana grafika: ne
vgrajene tehnologije: odklenjen množilnik, DDR4 do 3200 MHz, DDR5 do 4800 MHz,  PCIe Gen 5.0, Intel vPro

Hladilnik ni priložen !

Nova navodila Intel AES (Intel AES-NI) so nabor navodil, ki omogočajo hitro in varno šifriranje in dešifriranje podatkov. AES-NI so dragoceni za široko paleto kriptografskih aplikacij, na primer: aplikacije, ki izvajajo množično šifriranje/dešifriranje, preverjanje pristnosti, generiranje naključnih številk in overjeno šifriranje.

Tehnologija Intel Turbo Boost po potrebi dinamično poveča frekvenco procesorja z izkoriščanjem toplotnega in močnega prostora, da vam zagotovi izbruh hitrosti, ko jo potrebujete in povečano energijsko učinkovitost, ko je ne potrebujete.

Max Turbo Frequency je največja frekvenca enega jedra, pri kateri lahko procesor deluje s tehnologijo Intel Turbo Boost in, če obstaja, Intel Turbo Boost Max Technology 3.0 in Intel Thermal Velocity Boost. Frekvenca se običajno meri v gigahercih (GHz) ali milijardah ciklov na sekundo.

Execute Disable Bit je varnostna funkcija, ki temelji na strojni opremi, ki lahko zmanjša izpostavljenost virusom in napadom zlonamerne kode ter prepreči izvajanje in širjenje škodljive programske opreme na strežniku ali omrežju.

Tehnologija Intel Hyper-Threading (Tehnologija Intel HT) zagotavlja dve procesni niti na fizično jedro. Aplikacije z visoko nitjo lahko opravijo več dela vzporedno in naloge dokončajo prej.

Pomnilnik Intel Optane je revolucionaren nov razred nehlapnega pomnilnika, ki je vmes med sistemskim pomnilnikom in pomnilnikom za pospešitev delovanja in odzivnosti sistema. V kombinaciji z gonilnikom Intel Rapid Storage Technology Driver brezhibno upravlja več nivojev pomnilnika, medtem ko operacijskemu sistemu predstavlja en virtualni pogon, kar zagotavlja, da se podatki, ki se pogosto uporabljajo, nahajajo na najhitrejši stopnji pomnilnika. Pomnilnik Intel Optane zahteva posebno konfiguracijo strojne in programske opreme.

Izboljšana tehnologija Intel SpeedStep je napredno sredstvo za omogočanje visoke zmogljivosti in hkrati izpolnjevanje potreb mobilnih sistemov po varčevanju z energijo. Običajna tehnologija Intel SpeedStep preklaplja tako napetost kot frekvenco v tandemu med visoko in nizko ravnjo kot odziv na obremenitev procesorja. Izboljšana tehnologija Intel SpeedStep temelji na tej arhitekturi z uporabo strategij oblikovanja, kot so ločitev med spremembami napetosti in frekvence ter particioniranje in obnovitev ure.

Tehnologija Intel Speed ??Shift uporablja strojno nadzorovana P-stanja, da zagotovi dramatično hitrejšo odzivnost z enonitnimi, prehodnimi (kratkotrajnimi) delovnimi obremenitvami, kot je brskanje po spletu.

Intel Device Protection Technology z Boot Guard pomaga zaščititi sistemsko okolje pred operacijskim sistemom pred virusi in napadi zlonamerne programske opreme.

Tehnične podrobnosti
Procesorsko podnožje
LGA1700
Osnovna frekvenca [GHz]
3.7
Turbo frekvenca [GHz]
4.9
Število jeder CPU
10
Število procesorskih niti
16
Predpomnilnik procesorja [MB]
20
L2 predpomnilnik [MB]
10
Garancija v letih
3
Število jeder procesorja
10
Število niti
16
Cached: Tue, 23 Apr 2024 06:18:10 GMT