Išči

Intex Stenski lovilec umazanije Deluxe

ID: 20522974
-12 %
32,49 €
28,49 €
Prihranek  4,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: TradinQ
Na voljo še 2 ponudbi od 38.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta stenski lovilec umazanije za bazen Deluxe znamke Intex izstopa s svojim dizajnom za pritrditev na steno, zato je idealen za čiščenje listja in ostale umazanije v vašem bazenu..

 

Ta stenski lovilec umazanije za bazen Deluxe znamke Intex izstopa s svojim dizajnom za pritrditev na steno, zato je idealen za čiščenje vašega bazena.

Površina lovilca umazanije deluje s pomočjo vaše filtrirne črpalke za samodejno čiščenje, zbiranje listja in ostale umazanije, preden ta potone na dno bazena. Lovilec umazanije za bazen ima nastavljiv nosilec za pritrditev in se lahko pritrdi na stene vašega bazena, skupaj z nivojem vode pa se premika gor in dol. Košara s cedilom se lahko potegne ven, plastika, odporna na korozijo in kemikalije pa zagotavlja, da je lovilec umazanije zelo preprost za čiščenje in vzdrževanje. Ta samodejni lovilec umazanije potrebuje filtrirno črpalko z minimalnim pretokom vode 1000 gal/h (3785 l/h).

Ta stenski lovilec umazanije za bazen znamke Intex vas bo rešil pred naporom in težavami, ki sicer spremljajo ročno čiščenje listja in umazanije ob vročih poletnih dnevih!

  • Material: PP (polipropilen)
  • Minimalni pretok filtrirne črpalke: 1000 gal/h = 3785 L/h
  • Z nastavljivim nosilcem
  • Enostavno za pritrditev na steno bazena
  • Enostavno čiščenje
  • Številka Intex izdelka: 28000
Tehnične podrobnosti
Dodatek za bazen
druga dodatna oprema
Cached: Thu, 25 Apr 2024 00:59:04 GMT