Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneTorbice in ovitkiCadorabo Case, združljiv z Realme v elegantnem črnem - zaščitnem pokrovu z magnetnim zapiranjem, stoječo funkcijo in režo za kartico

Cadorabo Case, združljiv z Realme v elegantnem črnem - zaščitnem pokrovu z magnetnim zapiranjem, stoječo funkcijo in režo za kartico

ID: 20617567
16,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 22.3. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Oblikovanje: Eleganten ohišje s kartico in funkcijo stojala. Njegov preprost, mat videz je videti klasičen in sodoben in ustreza poljubnemu slogu.
  • Funkcija: vse funkcije, gumbe in povezave se lahko uporabljajo brez omejitev. Napravo kliknemo v ohišje, prilepljeno na zaščitni pokrov in jo je mogoče po potrebi enostavno odstraniti.
  • Kakovost: pri obdelavi tega primera so bili uporabljeni samo kakovostni materiali, da bi bil primer mobilnega telefona robusten in Trpežni.
  • Zaščita: Tako zaslon kot tudi zadnji del telefona sta dobro zaščitena s to platnico. Vgrajena ohišje nudi dodatno zaščito za vogale in robove vašega mobilnega telefona.
  • Drugo: Kljub dobri zaščiti je priporočljiv zaščitni film za prikaz. To je na voljo v naši trgovini. Prikazan mobilni telefon ni vključen v obseg dostave!

 

Cadorabo Book Style Chature v Matt Metallic Design z nevidnim magnetnim zapiranjem

Knjižna ohišje ponuja zaščito in popolno zadrževanje za vaš mobilni telefon, ne da bi pri tem žrtvovali udobje ali uporabnost. Poleg tega je bil ta primer zasnovan z magnetnim zaprtjem, popolnoma brez lopute, da bi bil dostop čim bolj primeren.

Močan material v primeru padcev odlično ščiti pred praskami in poškodbami. Moderni in edinstven videz naredi vaš mobilni telefon pravi privlačnost za oči. je bilo lepljeno
+ funkcija stojala za spremenljivo uporabo je na voljo

Značilnosti /značilnosti izdelka:
+ Vsa vrata so prosto dostopna
+ Zasnova lopute olajša vaš mobilni telefon enostavno za uporabo in hkrati zagotavlja vsestransko zaščito
+ Dodatni žep kartice

Visokokakovosten ohišje knjige za enostavno in hitro delovanje

Tehnične podrobnosti
Za znamko naprave
Realme
Barva
črna
Material
umetno usnje
Zapiranje torbe
magnet
Teža [g]
88
Garancija v letih
0,5
Cached: Tue, 19 Mar 2024 08:36:51 GMT