VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

IXUS 285 HS SREBRN CANON

ID: 585803
198,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Digitalni kompaktni fotoaparat CANON IXUS285 HS srebrne barve

 

Tanek fotoaparat IXUS z 12-kratno povečavo združuje eleganco in zmogljivost v žepni velikosti. Enostavno posnemite neverjetne fotografije in filme v polni visoki ločljivosti in jih preprosto delite prek brezžične povezave ali povezave NFC.


IXUS 285 HS


Prednosti




  • Preprost in tanek IXUS, ki ga imate lahko ves čas s sabo


  • Vrhunski filmi polne visoke ločljivosti z dotikom gumba


  • Preprosta povezava, delitev in snemanje na daljavo


  • Uživajte v kakovosti, ki si jo zaslužijo vaši spomini


  • Igrajte se in eksperimentirajte s svojo ustvarjalnostjo

Slog v žepni velikosti
Ta izjemno tanek in eleganten kovinski fotoaparat IXUS preprosto vzamete s seboj, kamor koli ste namenjeni. Opremljen je s prilagodljivim 25 mm izjemno širokim objektivom z 12-kratno optično povečavo z 24-kratno možnostjo ZoomPlus, zato boste preprosto ujeli vsak približan ali oddaljen dragocen trenutek v fotografije ali filme vrhunske kakovosti. Samodejna povečava vam pomaga izbirati najboljši okvir z dotikom gumba.


Takojšnje snemanje filmov polne visoke ločljivosti
Ustvarjanje izjemnih videoposnetkov je zabavno in preprosto. Z enim pritiskom gumba lahko preprosto snemate odlične filme polne visoke ločljivosti (1080p) v obliki MP4. Doživite ustvarjalno raznolikost snemanja filmov z optično povečavo in hkrati uživajte v ostrih, mirnih posnetkih, kar omogoča dinamični stabilizator slike.


Hitre povezave
Z enim samim tapom se povežite z združljivimi pametnimi napravami prek Wi-Fi-ja in dinamične povezave NFC za preprosto deljenje vsebine. S funkcijo za sinhronizacijo fotografij si zagotovite samodejno varnostno kopiranje novih fotografij v storitve v oblaku ter snemajte odlične skupinske fotografije z brezžičnim oddaljenim fotografiranjem iz pametne naprave. Gumb za brezžično povezavo predstavlja hitro in preprosto bližnjico do funkcij Wi-Fi.


Vrhunska kakovost
Uživajte v izjemni kakovosti in podrobnih slikah tudi pri šibki svetlobi s tipalom CMOS z 20,2 milijona slikovnih pik in procesorjem DIGIC 4+. Pametni optični stabilizator slike zagotavlja ostre in mirne filme v katerih koli okoliščinah, 7,5 cm (3,0-palčni) LCD-zaslon pa omogoča preprosto snemanje in predvajanje.


Preprosta ustvarjalnost
Z dotikom zaklopa funkcija za ustvarjalno fotografiranje samodejno analizira prizor in ustvari 5 dodatnih edinstvenih slik izvirnega posnetka. Uporabite funkcijo makro fotografiranje pri 1 cm ter se približajte vsakodnevnim predmetom in ujemite njihove osupljive podrobnosti ali le namerite in fotografirajte ter s hibridnim samodejnim načinom preprosto ustvarite zabaven filmski povzetek vseh posnetkov dneva v visoki ločljivosti (720p).


 


 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
srebrna
Ločljivost fotoaparata
20
Ločljivost fotoaparata [MP]
20
Ločljivost videa
FullHD
Tip fotoaparata
kompakt
Ločljivost tipala fotografija
20 MIO slikovnih točk
Optični zoom (x)
12
Način snemanja
Full HD 1080p
Vrsta baterije
Li-ion
Diagonala zaslona
7,6 cm (3'')
Vrsta pomnilniške kartice
SD HC kartica
Full hd
da
Stabilizator slike
da
Video snemanje
da
Hitrost zaklopa
15 - 1/2,000 s
Vgrajena bliskavica
da
Cached: Fri, 19 Apr 2024 22:30:51 GMT