Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaMoška negaBRAUN BRIVNIK SERIES 9 - 9515S

BRAUN BRIVNIK SERIES 9 - 9515S

ID: 20667353
UAU CENA
412,93 €

ali od 11,00 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Brivnik Braun Series 9 PRO+ za moške s petimi brivnimi elementi in natančnim prirezovalnikom dolgih dlak, stojalom za polnjenje, za mokro in suho britje, za gladko kožo, z baterijo za 60-minutno delovanje, izdelan v Nemčiji, metal.

 

NAJBOLJŠI BRAUNOV BRIVNIK, BOLJŠI KOT KADAR KOLI DOSLEJ: Braun Series 9 PRO+ postavlja nova merila v električnem britju z zagotavljanjem skrajne temeljitosti, udobja na koži in natančnosti.

ZA 1-, 3- ALI 7-DNEVNO BRADO: pet popolno sinhroniziranih brivnih elementov zagotavlja izjemno učinkovitost in udobje na koži v vsaki potezi, celo na najdaljših in najtežavnejših dlakah.

SKRAJNA NATANČNOST CELO NA TEŽAVNIH DLAKAH: vgrajen natančni prirezovalnik ProTrimmer, izboljšan z jeklom kirurške kakovosti, nudi maksimalno učinkovitost celo na brkih, zalizcih in predelu pod nosom.

ZASNOVAN, DA VZDRŽI, VSAK DAN, CELO VRSTO LET: z zmogljivo Li-ion baterijo s časom delovanja 60 minut. Za mokro ali suho britje.

Priskrbite si električni brivnik Series 9 PRO+, ki postavlja nova merila v britju, tako da zagotavlja izjemno natančnost in udobje na koži. Brivnik Series 9 PRO+ s petimi specializiranimi elementi ProShave, vključno z rezilom ProLift, zagotavlja učinkovito in nežno britje z vsako potezo, ne glede na to, ali gre za 1-, 3- ali 7-dnevno brado. Poskrbite za skrajno natančnost, ki jo nudi natančni prirezovalnik ProTrimmer, izdelan iz nerjavečega jekla kirurške kakovosti, ki popolno prireže tudi najdaljše dlake, zalizce in brke. V celoti izdelan v Nemčiji in zasnovan, da vzdrži, vsak dan, celo vrsto let. Z učinkovito Li-ion baterijo za 60 minut delovanja. Za mokro ali suho britje.

 

Vsebina škatle:

1 x električni brivnik
1 x stojalo za polnjenje
1 x tekstilni potovalni etui
1 x ščetka za čiščenje

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Čas delovanja do (min)
60
Garancija v letih
2
Vrsta. (s)
folijski
Hitro polnjenje
da
Pralen
da
Prirezovalnik
da
Dodatno
Etui, stojalo za polnjenje
Cached: Thu, 28 Mar 2024 21:16:56 GMT