Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasSušilniki lasSušilnik za lase z ionizacijo Laifen Retro (Blue)

Sušilnik za lase z ionizacijo Laifen Retro (Blue)

ID: 20636293
179,22 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 200.62 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sušilnik za lase z ionizacijo Laifen Retro (Blue)

 

Laifen retro ionizacijski sušilnik za lase (moder)

Profesionalni sušilnik las Laifen Retro vam omogoča hitro sušenje in oblikovanje las, pri tem pa ne poškoduje strukture las. Ponuja 2 temperaturni stopnji in funkcijo hladnega pihanja ter ustvarja negativne ione, ki preprečujejo suhost in statiko. Odlikuje ga moč 1400 vatov in hitrost pihanja do 22m/s. Brezkrtačni motor pa deluje pri 110.000 RPM. Naprava je udobna za uporabo in deluje izjemno tiho. Vse to dela sušilni stroj izjemne premium blagovne znamke, s katero se Laifen lahko kosa tudi z najbolj priljubljenim sušilnim strojem na trgu – zagotovo bo izpolnil vsa vaša pričakovanja!

Hitro sušenje

Za učinkovito delovanje sušilnega stroja skrbi brezkrtačni motor, ki deluje s 110.000 obrati na minuto, kar ustvarja izjemno močan zračni tok. Posledično traja sušenje le 2-8 minut, odvisno od dolžine in debeline las – kar 2-krat hitreje kot sušenje s klasičnim sušilcem za lase.

Sijoči, zdravi lasje

Oblikovanje pričeske še nikoli ni bilo lažje! Retro model generira kar 200 milijonov negativnih ionov, kar učinkovito preprečuje statiko in ščiti lase pred poškodbami in izsušitvijo. Zahvaljujoč tej rešitvi bodo vaši lasje gladki in prijetni na dotik. Poleg tega napredni nadzorni sistem izmeri temperaturo zraka več kot 100-krat na sekundo, zato vam ni treba skrbeti, da bi si opekli kožo ali poškodovali lase.

Prilagojeno različnim potrebam uporabnikov

Delovanje sušilnika prilagodite svojim potrebam ali vrsti las. Izbirate lahko med dvema razpoložljivima temperaturnima stopnjama – ustrezna barva LED obroča vam bo povedala, katero stopnjo izbrati. Rdeča pomeni sušenje pri 80°C, rumena pa sušenje pri 50°C. Omogoča tudi sušenje na hladnem zraku, kar je označeno z modro barvo. Še več, s pritiskom na gumb za 2 sekundi aktivirate način kroženja, ki vsakih nekaj sekund izmenjuje pihanje toplega in hladnega zraka.

Kompaktna oblika

Sušilni stroj Retro odlikuje ergonomska in lahka oblika – le 407 g, zato se popolnoma prilega roki in med uporabo ne povzroča nelagodja ali utrujenosti. Popoln bo tako doma kot tudi na potovanju – uspešno ga boste spravili v kovček ali nahrbtnik. Dolg kabel in priročni gumbi na ročaju vam bodo olajšali uporabo. Njegova glasnost je 59 dB, zato vam ni treba skrbeti za nadležen hrup.

Vključeno

  • sušilnik
  • difuzor
  • stilski nasvet
Proizvajalec Laifen
Model Retro
barva Modra
Hitrost motorja 110.000 RPM
Hitrost zraka 22 m/s
Nazivna napetost 120V/230V
Nazivna frekvenca 50/60Hz
Nazivna moč 1400 W (120 V) / 1600 W (230 V)
Dimenzije 270 x 70 x 89 mm
Utež 407 g
Raven glasnosti 59 dB
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 24 Apr 2024 02:12:00 GMT