Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeJLAB Jbuds Pro Signature žične slušalke

JLAB Jbuds Pro Signature žične slušalke

ID: 673688-c349039
7,99 €
Barva
črna
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

JLAB JBUDS Pro Wireless Signature Earbuds White/Grey

 

 

POPOLN ZVOK Z ZAGOTOVLJENIM PRILEGANJEM

Ne samo, da se prilegajo, ampak ponujajo tudi pristno ravnotežje med zmogljivostjo, ceno in prekleto dobrim videzom. Ampak to ni samo bleščica. Slušalke JBuds Pro prinašajo več udobja. In še boljše prileganje. Povezali smo jih s tehnologijo za prilagajanje konice (ATP), tehnologijo Cush Fin in celo skupino gelnih koničkov. Najdite popolno prileganje za ves dan.

PRILAGOJENO PRILEGANJE

3 načini za fino prilagoditev vašega prileganja. Patentirana tehnologija za prilagajanje konice omogoča prilagajanje globine vaših JBuds Pro. Dodajte tehnologijo Cush Fin™ za dodatne možnosti velikosti, ki vas zaklenejo v glasbo. Potrebujete udobje za ves dan? Slušalke JBuds Pro združite s tremi velikostmi gelnih koničkov (majhna, srednja ali velika), da se spopadete z najbolj zastrašujočimi seznamami predvajanja.

 

BLUETOOTH 5 ČAS UPORABE

Ste pripravljeni brezžično poslušati glasbo? Z do 10+ urami Bluetooth predvajanja lahko doživite jasen in čist zvok kjerkoli greste. Povežite svojo napravo s Bluetooth in predvajajte glasbo od največ 30 metrov stran, medtem ko opravljate delo, se potite ali preprosto uživate ob bazenu.

UNIVERZALNI UPRAVLJALNIKI

Upravljanje je povsem preprosto dosegljivo, ko ste na poti. Predvajajte, zaustavite, menjajte skladbe in prilagajajte glasnost, vse to s pomočjo upravljalnikov na kablu. S pomočjo vgrajenega mikrofona lahko sprejmete ali zavrnite klice samo s klikom, vaši prijatelji pa ne bodo nikoli vedeli, da že odhajate.

 

PRILAGOJEN ZVOK EQ3 IZBERITE ZVOK PO MERI EQ3

Izberite zvok, ki ustreza vašim osebnim preferencam, med tremi možnostmi: Način Podpis (Signature), Uravnotežen (Balanced) in Način Ojačitve Basov (Bass Boost) - brez aplikacije. Kristalno jasen zvok, ne glede na izbiro.

BATERIJA

Življenjska doba baterije: 10+ ur Vhodna moč: DC 5V, 100mA Baterija za slušalke: 100 mAh litij-polimerna ponovno polnilna

Čas polnjenja slušalk: 1,5 ure Hitro polnjenje:

10 minut polnjenja = 1 ura predvajanja

Čas pripravljenosti: 150 ur

Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Namen uporabe
MP3
Način nošenja slušalk
naglavne
Garancija v letih
2
Žična/brezžična tehnologija
žična
Vrsta slušalke
ušesna
Vrsta zvoka
mono
Vgrajen mikrofon
da
Povezljivost
žične (3,5 mm)
Dolžina kabla [m]
1.5
Barva
črna
Upravljanje glasnosti
da
Cached: Thu, 28 Mar 2024 15:30:48 GMT