Išči
Big BangIzdelkiSesanje & čiščenjeSesalnikiPokončni sesalnikiKARCHER FC 7 Cordless 1.055-730.0/ čistilec tal

KARCHER FC 7 Cordless 1.055-730.0/ čistilec tal

ID: 686384
523,50 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Galador
Na voljo še 5 ponudb od 532.84 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Nov zastavonoša izdelkov za čiščenje tal Kärcher FC Cordless 7 deluje s štirimi vrtljivimi čistilnimi valji, ki so stalno ovlaženi s svežo vodo in čistilnim sredstvom. Valji zanesljivo poberejo vse vrste gospodinjske umazanije in obrišejo tla tako pri premikanju naprej kot nazaj. Zahvaljujoč sistemu z dvema rezervoarjema, se umazana voda zadržuje v ločeni posodi in se ne razprostira po tleh. Tudi večji delci, kot so koruzni kosmiči in lasje, za FC 7 Cordless ne predstavljajo izziva, predhodno sesanje ni potrebno. Ko je rezervoar za svežo vodo prazen, to prikazuje vizualni in zvočni signal. Ko je posoda za umazano vodo polna, se brezžični FC 7 samodejno izklopi.
Zahvaljujoč nasprotnim vrtljivim valjem lahko napravo enostavno vodite po tleh, bodisi na laminatu, ploščicah ali PVC površinah. Ker porabi le zelo malo vode, je primeren tudi za občutljive površine, kot je naoljen parket. Količino vode in hitrost valja je mogoče priročno prilagoditi z ročaja na dveh nivojih. Funkcija Boost je na voljo za posebno trdovratno umazanijo, med katero se hitrost in količina vode začasno povečata.
Čas delovanja baterije je približno 45 minut, kar omogoča čiščenje do 135 m2. Ko je delo končano, lahko samostoječi FC 7 Cordless očistite in parkirate na svoji postaji. Zahvaljujoč načinu samočiščenja naprava samodejno spere umazanijo z valjev. FC 7 Cordless nato shranite in posušite skupaj z dodatki na parkirni postaji.
Poleg univerzalnih valjev so na voljo tudi valji iz kamna.…

 

Nov zastavonoša izdelkov za čiščenje tal Kärcher FC Cordless 7 deluje s štirimi vrtljivimi čistilnimi valji, ki so stalno ovlaženi s svežo vodo in čistilnim sredstvom. Valji zanesljivo poberejo vse vrste gospodinjske umazanije in obrišejo tla tako pri premikanju naprej kot nazaj. Zahvaljujoč sistemu z dvema rezervoarjema, se umazana voda zadržuje v ločeni posodi in se ne razprostira po tleh. Tudi večji delci, kot so koruzni kosmiči in lasje, za FC 7 Cordless ne predstavljajo izziva, predhodno sesanje ni potrebno. Ko je rezervoar za svežo vodo prazen, to prikazuje vizualni in zvočni signal. Ko je posoda za umazano vodo polna, se brezžični FC 7 samodejno izklopi.Zahvaljujoč nasprotnim vrtljivim valjem lahko napravo enostavno vodite po tleh, bodisi na laminatu, ploščicah ali PVC površinah. Ker porabi le zelo malo vode, je primeren tudi za občutljive površine, kot je naoljen parket. Količino vode in hitrost valja je mogoče priročno prilagoditi z ročaja na dveh nivojih. Funkcija Boost je na voljo za posebno trdovratno umazanijo, med katero se hitrost in količina vode začasno povečata.Čas delovanja baterije je približno 45 minut, kar omogoča čiščenje do 135 m2. Ko je delo končano, lahko samostoječi FC 7 Cordless očistite in parkirate na svoji postaji. Zahvaljujoč načinu samočiščenja naprava samodejno spere umazanijo z valjev. FC 7 Cordless nato shranite in posušite skupaj z dodatki na parkirni postaji.Poleg univerzalnih valjev so na voljo tudi valji iz kamna. Zahvaljujoč dodatnim ščetinam zanesljivo očistijo tudi trdovratno umazanijo in razpoke ter spoje. Vse valje lahko operete v stroju pri 60 ° C. Za napravo so na voljo štiri posebej razvita čistilna sredstva. Poleg univerzalnega čistila je na voljo še čistilo za kamnita tla, kot tudi sredstvo za čiščenje in nego lakiranih ali naoljenih in voščenih lesenih tal.Napetost akumulatorja25,2 VČas trajanja baterije 45 minPovršinska moč za polnjenje baterije135 m2Čas polnjenja baterije4 ureProstornina rezervoarja za čisto/umazano vodo400/200 mlDelovna širina ščetke300 mmTeža brez dodatkov:4,3 kgDimenzije (v × š × d)121 × 23 × 31 cmSistem 2 rezervoarjevPar valjev za čiščenje, rumene barveSredstvo za čiščenje tal Universal 30 mlČistilni prostor in parkirno mestoMerilna posoda
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
srebrna
Teža
4,35 g
Teža [kg]
4.35
Cached: Tue, 16 Apr 2024 13:41:28 GMT