Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiGaming prenosnikiGAMING PRENOSNI RAČUNALNIK Katana GF66 I5/16GB/ RTX3060/144HZ/512GB/WIFI6/MSI

GAMING PRENOSNI RAČUNALNIK Katana GF66 I5/16GB/ RTX3060/144HZ/512GB/WIFI6/MSI

ID: 701319
1.349,00 €

ali od 35,92 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

GAMING PRENOSNI RAČUNALNIK KatanaGF66 I5/16GB/ RTX3060/144HZ/512GB/WIFI6/MSI

Z najnovejšimi procesorji Intel® Core™ i5 11. generacije in grafiko serije NVIDIA® GeForce RTX™ 30 je Katana GF66 optimizirana za sprostitev prave zmogljivosti med igranjem iger . Nova Katana GF66 je izdelana z enako vrhunsko izdelavo, kot se uporablja za kovanje rezila. Tecite z optimalno zmogljivostjo in zablestite na bojišču.

 

 

V starih časih je obstajal legendarni meč, ki je bil prežet z zmajevo dušo.

»Zmajevo rezilo« je skovalo Zmajevo pleme in nobeno orožje ne stoji vzporedno z njegovo močjo. Vsak zamah zadane sunek vetra kot orkan in vsak udarec bi zanetil nebo v ognjeni nevihti. Zdaj vzemite zmajevo rezilo, ki mu je podelila moč zmaja, in se borite do novih višin.

 

ZMOGLJIVA ZMOGLJIVOST, KI JE NAMENJENA IGRI

Opremljen je z najnovejšim procesorjem Intel ® Core™ i5 11. generacije, kar do 40 % izboljša zmogljivost v primerjavi s prejšnjo generacijo. 

PRENOSNI RAČUNALNIKI SERIJE GEFORCE RTX 30, ULTIMATNO IGRANJE OMOGOČAJO POLNO ZMOGLJIVOST

Grafični procesorji GeForce RTX™ serije 30 zagotavljajo vrhunsko zmogljivost za igralce in ustvarjalce. Poganja jih Ampere — NVIDIA-ina 2. generacija RTX arhitekture — z novimi jedri RT, tenzorskimi jedri in pretočnimi večprocesorji za najbolj realistično grafiko s sledenjem žarkom in najsodobnejše funkcije AI.

PALICA SPREMENLJIVE VELIKOSTI

Resizable BAR je napredna funkcija PCI Express, ki omogoča CPE dostop do celotnega okvirnega medpomnilnika GPE hkrati in izboljša zmogljivost.

*Funkcija se lahko razlikuje zaradi spremembe različice. Posodobite najnovejši VBIOS/BIOS/gonilnik prek uradne spletne strani MSI ali se obrnite na servisni center.

 

SLEDENJE ŽARKOM

Sledenje žarkom je sveti gral igralne grafike, ki simulira fizično vedenje svetlobe, da zagotovi upodobitev kinematografske kakovosti v realnem času tudi v najbolj vizualno intenzivnih igrah.

DLSS AI pospešek MAX FPS. MAKS KAKOVOST. POGNA AI.

NVIDIA DLSS je revolucionarno upodabljanje z umetno inteligenco, ki poveča število sličic z brezkompromisno kakovostjo slike z uporabo namenskih tenzorskih jeder za obdelavo umetne inteligence na GeForce RTX. To vam daje dovolj zmogljivosti za dvig nastavitev in ločljivosti za neverjetno vizualno izkušnjo. Revolucija umetne inteligence je prišla v igre.

 

RTX. VKLOPLJENO JE.

Doživite današnje največje filmske uspešnice kot še nikoli z vizualno natančnostjo sledenja žarkom v realnem slogu in vrhunsko zmogljivostjo DLSS, ki ga poganja AI. RTX.

DYNAMIC BOOST 2.0

Novi Dynamic Boost 2.0, ki ga poganja umetna inteligenca, samodejno zagotavlja potrebno moč med grafično procesorsko enoto, pomnilnikom grafične procesorske enote in centralno procesorsko enoto za večjo izboljšavo zmogljivosti kot kdajkoli prej. Omrežja umetne inteligence v Dynamic Boost 2.0 upravljajo napajanje na podlagi posameznega okvirja, tako da se vaš prenosnik nenehno optimizira za največjo zmogljivost, medtem ko igrate igre in ustvarjate.

* Neobvezno. Dejanske specifikacije se lahko razlikujejo glede na konfiguracijo.

Ustvarjen za igralce

Prihaja z ekskluzivno rdečo osvetlitvijo in zgrajen na trdni kovinski zaščiti z 1,7 mm giba tipk za boljšo odzivnost in taktilne povratne informacije. Nova ergonomsko oblikovana tipkovnica bo zadostila vsem potrebam.

Številčna tipkovnica

Bližnjica za igralce

Ekskluzivna rdeča osvetlitev

IGRIČNI ZASLON 144 HZ NA RAVNI IPS S TANKIM OKVIROM HITROST IN ČISTOST BREZ PRIMERE

Najhitrejši igralni zaslon vam prinaša najbolj živahne slike, tako da nikoli ne zamudite nobenega utripa.

REVOLUCIONARNO HLAJENJE ZA IGRANJE NASLEDNJE GENERACIJE

Namenske toplotne rešitve za CPE in GPE z do 6 toplotnimi cevmi. S povečanjem notranjega premera toplotne cevi in ​​uporabo ekskluzivne termalne masti MSI za zagotovitev največje zmogljivosti pri ekstremnem igranju.

* Ilustracija za GeForce RTX 3060. Zasnova se lahko razlikuje glede na konfiguracijo

 

MOČ, KI VODI V NAJNOVEJŠEM STANDARDNEM POMNILNIKU DDR4-3200

Izkoristite izjemno zmogljivost svojega prenosnika s podporo za najnovejši pomnilnik DDR4-3200. Uživajte v hitrejši sistemski hitrosti in odzivnosti, novi standard bo vašo igralno izkušnjo dvignil na naslednjo raven.

PREBERI

*Dvokanalni test zmogljivosti, ki ga je opravil AIDA64. Učinkovitost se lahko razlikuje glede na sistemske nastavitve in konfiguracijo.
**Neobvezno. Dejanske specifikacije se lahko razlikujejo glede na konfiguracijo.

NAHIMIC IZDVIGNI SVOJ ZVOK

Potopite se v glasbo brez izgub in uživajte v vrhunski kakovosti zvoka z zvokom visoke ločljivosti. Doživite in poslušajte zvok tako, kot je bilo predvideno

Izkusite in poslušajte zvok, kot je bil predviden, in ga delite z Nahimic prostorskim 3D zvokom v igri in deljenjem zvoka prek Bluetootha.

24KHz / 8bit MP3 AVDIO

44KHz / 16-bitni CD AVDIO

192KHz / 24-bitni AVDIO V VISOKI RES

 

PRIDOBITE VSE NAJBOLJŠE

Ekskluzivni center MSI vam pomaga nadzorovati in prilagoditi vaš prenosni računalnik MSI tako, kot želite. Spremljajte, prilagajajte, optimizirajte in morda uporabne funkcije so zgrajene v enem enotnem sistemu. Ponuja največjo prilagodljivost z novimi funkcijami, kot so pametni iskalnik slik, možnost preobleke uporabniškega vmesnika in še več, da prilagodite svoje osebne želje.

MSI APP Player

razvit v ekskluzivnem partnerstvu z BlueStacks in z najnovejšo inovacijo - konzolnim načinom, prinaša brezhibno igralno izkušnjo med mobilnimi igrami in računalniško platformo, igralci pa lahko izkusijo konzolo podobno kot prenosnik z intuitivnim dizajnom uporabniškega vmesnika za glavne brezžične krmilnike. Ponuja tudi prilagajanje vročih tipk za zahtevne mobilne igralce za izboljšanje zmagovalne stopnje igre.

NOV BREZŽIČNI STANDARD

Najnovejši Wi-Fi 6 vključuje standarde 802.11ax in je 3x hitrejši od Wi-Fi 5, zasnovan tako, da zagotavlja bliskovito hitro igranje, najboljše pretakanje in najbolj poglobljeno komunikacijsko izkušnjo. Igrajte na najbolj optimalnih igralnih nastavitvah z Intel Wi-Fi 6.

*Do teoretične največje hitrosti. V primerjavi s standardnim 802.11AC 80Mhz AC 2x2.

ZMAGOVALEC PRENOSNEGA RAČUNALNIKA PO IZBORU BRALCEV

''To je tretja MSI-jeva nagrada Readers' Choice za prenosnike od zaporednih zmag v letih 2016 in 2017, z rezultati, ki tekmujejo z Appleom.''

-PCMAG.COM 2021

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
39,6 cm (15,6")
Proizvajalec grafične kartice
Nvidia GeForce
Družina procesorja
Intel Core i5
Ločljivost zaslona
1920x1080
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
144
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Tehnologija panela zaslona
IPS
Model procesorja (PC)
Intel Core i5-11400H procesor (2,7 - 4,5 GHz)
Model grafične kartice
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Frekvenca RAM pomnilnika [MHz]
3200
Proste reže RAM pomnilnika
0
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Optična enota
brez
Wi-Fi standard
802.11ax
Bluetooth standard
5.2
Priključki
kombo vhod sluš./mikr., USB 3.2, USB-C 3.2 Gen 2, USB 2.0, HDMI
Osvetljena tipkovnica
da
Operacijski sistem (PC)
brez sistema
Paket pisarniških programov
ne
Teža [kg]
2.25
Barva
črna
Namen uporabe računalnika
gaming
Garancija v letih
2
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Thu, 28 Mar 2024 19:48:55 GMT