VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiPametni vtič WiFi Gosund EP8 Tuya

Pametni vtič WiFi Gosund EP8 Tuya

ID: 20628334
13,23 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 1 ponudba od 39.83 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametni vtič WiFi Gosund EP8 Tuya

 

Gosund EP8 Wi-Fi pametni vtič

Vtič Gosund EP8 vam bo omogočil, da običajne aparate v vašem domu spremenite v pametne naprave. Omogoča daljinsko upravljanje priključene opreme – preprosto uporabite aplikacijo Gosund, Smart Life ali TUYA. Združljiv je tudi z glasovnimi asistenti Amazon Alexa in Google Assistant. Omogoča tudi ustvarjanje urnikov dela, nastavitev časovnikov in nadzor izbranih naprav v skupinah. Olajšajte si upravljanje pametnega doma z EP8!

Veliko možnosti z aplikacijo

Zdaj je vse, kar potrebujete, na dosegu roke. Vtič EP8 je združljiv z aplikacijami, kot so Gosund, TUYA in Smart Life. To pomeni, da lahko s pametnim telefonom priročno upravljate z njim povezano opremo! Z le nekaj kliki lahko na primer vklopite ali izklopite napravo, nastavite urnik delovanja ali prilagodite nastavitve.

Glasovno upravljanje

Sedaj lahko še bolj olajšate nadzor izbrane opreme. Vtič EP8 je združljiv s pametnima asistentoma Google Assistant in Amazon Alexa, tako da ga lahko upravljate s preprostimi glasovnimi ukazi. Ali kuhate in so vaše roke zasedene in bi morda potrebovali dodatno osvetlitev? Ali pa greste morda spat in ne želite vstati iz postelje, da bi ugasnili luči? Pri Gosund EP8 je dovolj nekaj besed, da na primer vklopite ali izklopite določeno napravo!

Skupna raba naprave

Ali želite, da lahko tudi drugi člani vaše družine na daljavo upravljajo naprave, priključene na vtičnice EP8? Mogoče je! Ko dodate izbrano opremo v aplikacijo, jo lahko delite z drugimi uporabniki. Tako lahko vaši najdražji udobno upravljajo aparat za kavo ali ugasnejo luč, če to pozabijo storiti, preden odidejo od hiše.

Urniki in časovniki

Ustvarite si pameten dom, kjer boste dobro živeli. Vtičnice EP8 vam omogočajo nastavitev urnikov delovanja za povezane naprave. Tako lahko na primer naredite, da aparat za kavo samodejno pripravi aromatično kavo ob 7. uri zjutraj, ko vstanete iz postelje, in ugasnete luči ob 23. uri, ko greste spat. Na voljo je tudi funkcija časovnika, tako da se izbrana naprava samodejno izklopi po nastavljenem času.

Izboljšan dizajn

Stavite na najvišjo kakovost in izberite opremo, ki vam bo dolgo služila. Vtičnica Gosund EP8 je izdelana iz ognjevarne plastike PC V0 - je izjemno vzdržljiva in robustna. Uporablja Wi-Fi povezavo, njegova konfiguracija pa je zelo preprosta - ne bo vam povzročala veliko težav. Še več, izdelek lahko prenese največjo obremenitev 16 A, kar vam daje veliko možnosti uporabe.

Znamka Gosund
Model EP8
Število kosov na paket 1
Trenutno 16A
maks. moč 3680 W
Dimenzije ∅55*55*74 mm
Material Ognjevarni PC V0
Napetost 220-240V
Wifi 2,4 GHz 802.11b/g/n
Wi-Fi Chipset RTL8720CF
aplikacija Gosund / Pametno življenje / TUYA
Kompatibilnost Amazon Alexa in Google Assistant
Vrsta varnosti LED
Časovno stikalo ja
Signalizacija stanja LED
Merjenje trenutne energije št
Luknja za ozemljitev ja
Cached: Fri, 19 Apr 2024 01:21:04 GMT