Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeBrezžične slušalke Haylou S35 ANC (črne)

Brezžične slušalke Haylou S35 ANC (črne)

ID: 20636343
75,38 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžične slušalke Haylou S35 ANC (črne)

 

Brezžične slušalke Haylou S35 ANC (črne)

Znova odkrijte čarobnost glasbe s Haylou S35! Slušalke so opremljene z dinamičnimi 40 mm gonilniki in imajo certifikat Hi-Res, kar pomeni, da zagotavljajo zvok najvišje kakovosti. Modul Bluetooth 5.2 skrbi za takojšnjo povezavo z napravo po vaši izbiri, zmogljiva baterija pa omogoča do 60 ur uporabe. Podpirajo tudi tehnologijo za odpravljanje šumov ANC, ki odpravi zvoke do -42 dB, vgrajeni mikrofoni pa omogočajo telefoniranje. Stranski gumbi vam olajšajo dostop do najpomembnejših funkcij.

12Haylou/S35-ANC-Črna/3

Pustite se presenetiti nad kakovostjo zvoka

Ne glede na to, ali poslušate svoje najljubše melodije, poddaje ali gledate filme, bodo slušalke Haylou S35 zagotovile izjemno izkušnjo poslušanja. 40-milimetrski dinamični gonilniki zagotavljajo zvesto reprodukcijo visokih, srednjih in nizkih tonov ter čist, naraven in podroben zvok. Slušalke so prejele tudi certifikat Hi-Res.

12Haylou/S35-ANC-Črna/9

Pozabi na svet okoli sebe

Nadenite si slušalke in se osredotočite na lepoto pesmi, ki se predvajajo! Haylou S35 uporablja inovativno tehnologijo za odpravljanje hrupa ANC, ki učinkovito odpravlja zvoke iz okolice do -42 dB. To vam omogoča, da se popolnoma potopite v zvoke svojih najljubših melodij. Bi raje ostali v stiku s svetom? Izberite način Transparent – ni vam treba niti sneti slušalk, da bi slišali, kaj govori druga oseba!

12Haylou/S35-ANC-Črna/1

Odkrijte novo raven udobja

Uživajte v udobju brez primere! Slušalke imajo velike mehke penaste ušesne školjke, ki se popolnoma prilegajo vašim ušesom brez neprijetnega pritiska. Zahvaljujoč nastavljivemu naglavnemu traku lahko preprosto prilagodite njihovo velikost svojim potrebam, zložljiva zasnova pa omogoča enostavno shranjevanje. Haylou S35 navdušuje tudi s svojim minimalističnim, elegantnim dizajnom.

12Haylou/S35-ANC-Črna/8

Narejen za pogovore

Nabito poln avtobus, železniška postaja ali morda nakupovalno središče? Zdaj se lahko prosto pogovarjate po telefonu kjer koli! Slušalke so opremljene s 5 mikrofoni, ki natančno posnamejo vaš glas. Uporabljajo tudi ENC tehnologijo, ki zanesljivo odstrani hrup iz okolice. Lahko ste prepričani, da bo sogovornik slišal vse, kar imate povedati!

12Haylou/S35-ANC-Črna/7

Do 60 ur delovanja

Se odpravljate na dolgo potovanje? Vzemite slušalke s seboj in poslušajte glasbo, kolikor dolgo želite! Vgrajena 600 mAh baterija zagotavlja do 60 ur uporabe, ko je način ANC izklopljen, ali do 40 ur, ko je vklopljen. To vam daje svobodo predvajanja vaših najljubših pesmi ves dan.

12Haylou/S35-ANC-Črna/2

Dodatne zmogljivosti z aplikacijo

Želite pridobiti dostop do drugih zanimivih funkcij slušalk? Prenesite namensko aplikacijo na svoj pametni telefon! Z njim lahko kadar koli preverite stanje napolnjenosti, spremenite načine ali izberete med razpoložljivimi nastavitvami EQ, da prilagodite zvok slušalk svojim željam. Ojačajte nizke tone, poudarite srednje tone ali eksperimentirajte z drugimi nastavitvami, da dobite popoln zvok!

12Haylou/S35-ANC-Črna/4

Brezžična povezava

Motnje, zakasnitve in druge težave s povezavo so preteklost. Slušalke uporabljajo napredno tehnologijo Bluetooth 5.2, ki skrbi za hitro, stabilno in zanesljivo povezavo z dosegom do 10 metrov. Še več, lahko jih povežete z 2 napravama hkrati za še več udobja. Haylou S35 ponuja tudi poseben igralni način, ki zagotavlja izjemno nizko zakasnitev - zdaj noben nasprotnik ne bo zamudil vaše pozornosti!

12Haylou/S35-ANC-Črna/5

Vključeno

  • slušalke
  • kabel USB-C
  • avdio kabel
  • navodila za uporabo
Proizvajalec Haylou
Model S35
barva Črna
Pretvorniki 40 mm
Podprti protokoli A2DP / AVRCP / HFP
Avdio kodeki SBC/AAC
Bluetooth različica 5.2
Razpon Do 10m
Čas polnjenja Približno 2,5 h
Čas delovanja Približno 40 h (način ANC vklopljen) Približno 60 h (način ANC izklopljen)
Tip baterije Polimer-litij
Kapaciteta baterije 600 mAh
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
računalnik
Barva
črna
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
ne
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 28 Mar 2024 08:14:09 GMT