Košarica

Košarica je prazna

687,99 €
584,79 € 584,7915 EUR
Prihranek 103,20 € (15%)
Brezplačna poštnina
od 15.3 do 28.3.2018 oz. do prodaje zalog
K izdelku priporočamo:
Zavarovanje izdelka
KASKO 3 leta
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca. Več o storitvi
KASKO 5 let
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca. Več o storitvi
K izdelku priporočamo:
Montaža klime
Zakaj bi se pogajali in izgubljali dragocen čas z izvajalci vgradnje? V Big Bangu smo poskrbeli za izbor kakovostnih izvajalcev vgradnje, ki to naredijo po zajamčeni ceni, po zajamčeni kakovosti in predvsem HITRO, najkasneje v roku 10 delovnih dni od opravljenega nakupa Več o storitvi
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Klima Samsung AR12KSWSBWKNZE z močjo hlajenja 3,2 kW.

Trikotna oblika za močno hlajenje

trikotna
Edinstvena trikotna oblika klimatske naprave Samsung izboljšuje njeno učinkovitost, saj lahko z njo hladen zrak po vašem domu krioži hitreje, dlje in na širše*. Digital inverter zagotavlja tudi bistveno boljšo energetsko učinkovitost.** Tehnologiji Virus Doctor in Easy Filter odstranita prah, onesnaževala, alergene, bakterije in viruse*** – najprej s filtrom in nato s tehnologijo Virus Doctor. 
 
* Preskušeno na modelu AR09HSFSBWK. V primerjavi s konvencionalnim modelom AQV09TWS družbe Samsung.
** Preskušeno na modelu AR09HSSDAWK/EU. V primerjavi s konvencionalnim modelom AQ09TSB družbe Samsung.
*** Preskušeno v okoljskem znanstvenem središču Kitasato (na Japonskem) in na Univerzi Yonsei (v Koreji) ter v laboratorijih za preskušanje v Koreji (FITI / KEMTI) in na Japonskem (ITEA). Učinkovito pri 4 vrstah virusov, vključno s podvrsto H1N1 in določenih bakterijah. Podatki so izmerjeni v določenih pogojih preskušanja in se lahko razlikujejo glede na okoljske dejavnike. 
 

Hitrejše hlajenje z daljšim in širšim dosegom


daljsi

Klimatska naprava Samsung je že v zasnovi izjemno učinkovita. Njena edinstveno trikotna oblika ima širši dovod, tako da lahko vsesa več zraka. Izboljšana širina in kot odvoda, dodatna v-rezila in večji ventilator zagotavljajo tudi, da je zrak ohlajen in izpihan hitreje, dlje in širše*. Tako osvežilno hladen zrak doseže vsak kot vaše sobe.
 
* Preskušeno na modelu AR09HSFSBWK. V primerjavi s konvencionalnim modelom AQV09TWS družbe Samsung. 

Ohladi vas hitro, nato pa vas hladi udobno

hitro

Klimatska naprava Samsung začne zrak hladiti hitro v močnem načinu za hitro hlajenje. Nato samodejno preklopi v način udobnega hlajenja in vzdržuje želeno temperaturo. Tako vas ne bo hladilo in vam ne bo treba ročno spreminjati nastavitev ali vklapljati oziroma izklapljati klimatske naprave. 

Odstrani viruse

filter

Tehnologiji Virus Doctor in Easy Filter odstranita prah, nevarna onesnaževala in alergene ter bakterije in viruse, vključno z virusi gripe A in koronavirusi* – najprej s filtrom in nato s tehnologijo Virus Doctor. Tako bo zrak, ki ga dihate, čist in zdrav. 
 
* Preskušeno v okoljskem znanstvenem središču Kitasato (na Japonskem) in na Univerzi Yonsei (v Koreji) ter v laboratorijih za preskušanje v Koreji (FITI / KEMTI) in na Japonskem (ITEA). Učinkovito pri 4 vrstah virusov, vključno s podvrsto H1N1 in določenih bakterijah. Podatki so izmerjeni v določenih pogojih preskušanja in se lahko razlikujejo glede na okoljske dejavnike. 

Preprosta odstranitev in čiščenje

odstranitev

V nasprotju s koncencionalnimi filtri, ki jih je pogosto težko doseči, se filter klimatske naprave Samsung Easy Filter nahaja zunaj, na vrhu naprave. Tako ga lahko preprosto odstranite, očistite in vrnete, ne da bi morali odpreti pokrov ali ga izvleči s silo. Protibakterijski premaz na njem pa filtrira prah, nevarna onesnaževala in alergene*. 
 
* Preskušeno v korejskem (FITI / KEMTI) in japonskem (ITEA) laboratoriju za preskušanje. Podatki so izmerjeni v določenih pogojih preskušanja in se lahko razlikujejo glede na okoljske dejavnike. 

Deluje pametno. Prihrani energijo

prihrani

Klimatska naprava Samsung vsebuje energetsko učinkovit digital inverter s tehnologijo REU 10.1. Želeno temperaturo lahko vzdržuje brez pogostega izklapljanja in vklapljanja, zato porabi manj energije. Digital inverter vam omogoča dolgotrajno obdobje z uporabo kar najmanjše količine energije*.
 
* Preskušeno na modelu AR09HSSDAWK/EU. V primerjavi s konvencionalnim modelom AQ09TSB družbe Samsung. 

Varčujte z energijo tudi, ko ste sami

varcuje

Enouporabniški način klimatske naprave Samsung uporablja manjšo zmogljivost kompresorja in zmanjša porabo energije*, pri čemer še zmeraj zagotavlja hladno in udobno okolje. Uporabljate jo lahko torej tudi, ko ste sami in med vročimi dnevi, ne da vam bilo treba skrbeti za položnico.
 
* Preskušeno na modelu AR09FSSSCWK/SA. Na podlagi skupne porabe energije v primerjavi običajnega načina in enouporabniškega načina. 

Stabilno in dolgotrajno delovanje

delovanje

Klimatska naprava Samsung vztrajno deluje tudi v najtežavnejših okoljih. Tehnologija Triple Protector Plus preprečuje preobremenitev kompresorja in krmilnika zaradi napetostnih sunkov in nihanja v električnem toku, tako da ne potrebujete ločenega stabilizatorja napetosti. Vsebuje tudi protikorozijski premaz, ki preprečuje korozijo kondenzatorja in rjavenje ohišja. Večji kondenzator in optimiziran pretok hladilnega sredstva pomenita, da lahko naprava vzdrži tudi na skrajno visokih temperaturah (do 58°C)*.
 
* Preskušeno na modelu AR09HPSDDWK/SG. V primerjavi s konvencionalnim modelom AR09HPSDFAP/RC družbe Samsung.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta naprave split enojna inverterska
Največja moč hlajenja 3,2 KW
Zmogljivost hlajenja do 160 M3
Največja moč gretja 2,5 KW
Pretok zraka do 660
Razred energ. učink.(hlajenje) A++
Razred energ.učink.(ogrevanje) A+
SCOP koeficient 4
SEER koeficient 6,1
Sposobnost razvlaževanja 1,2 l/h L
Teža 9,5/28,5 KG
Garancija 2 leti
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.