Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Klima ArtCool Stylist G12WL kvadratne oblike, ki ne zavzame veliko prostora in je lahko okras prostora. Klima z močjo hlajenja 3,5 kW, njeno področje delovanja pa je -10°C/-15°C.

Montaža klime

LED osvetlitev
Čeprav imate omejen življenjski prostor, vam Artcool Stylist omogoča, da s pomočjo njegovega dizajna v polnosti izrazite vašo individualnost.

Tristranski nežni zračni tok 
LG klimatska naprava dovaja hladen zrak v vsak kot vaše sobe. Nežen zračni tok s tremi smermi delovanja dovaja zrak hitro in učinkovito v vseh smereh.

Inovativen daljinski upravljalnik
Preprost in intuitiven kontrolni zaslon z "vročo tipko", z večnamensko funkcijo za hitrejše upravljanje.

Unikaten dizajn notranje enote
Preprost in eleganten dizajn klimatske naprave Artcool Stylist bo v vsakem prostoru deloval tako klasično kot moderno. 

Glasnost 19 dB
LG posebna tehnologija poševnega ventilatorja in brezkrtačnega motorja zmanjšuje nepotreben hrup in omogoča mirno delovanje z najnižjo ravnjo glasnosti.

Kako deluje

1. LG edinstveni poševni ventilator
Z zmanjšanjem zračnega upora na lopatici ventilatorja se zmanjša tudi glasnost delovanja, saj sodijo te naprave med najbolj tihe v svetovnem merilu.

2. BLDC motor ventilatorja (brezkrtačni DC motor)
Z močnim navorom in močnim ND magnetizmom in tudi z natančnim 13-stopenjskim nadzorom hitrosti za mirnejše delovanje zagotavlja BLDC motor znatno količino zraka in visok statični tlak, obenem pa ohranja električni in mehanski hrup na nizki ravni. To pa tudi omogoča možnost delovanja pri visokih hitrostih.

Natančen 13-stopenjski nadzor hitrosti omogoča mirnejše delovanje. Tako električni kakor mehanični hrup sta zmanjšana, s tem pa je omogočeno tudi delovanje naprave pri veliki hitrosti.

3. ALVC (Aktivna kontrola nizkih vibracij)
Komponenta kontrole hitrosti ocenjuje obremenitev za izravnavo neravnovesja, ki je glavni vzrok vibracij in hrupa, in omogoča vrtenje motorja brez vibracij pri nizkih frekvencah.

Način tihega delovanja 3 dB (Tihi način 3dB zmanjšan nivo hrupa)
Tihi način zagotavlja tišjo, bolj mirno izkušnjo uporabniku, ko se odpravlja k počitku, z zmanjšanjem najvišje ravni hrupa.

Dvojni zaščitni filter
Dvojni zaščitni filter zadržuje mikro prah in bakterije. Je prva linija obrambe, ki je namenjena, da zadrži prašne delce, večje od 10 μm, ter zaustavi druge drobne delce in bakterije. Premazan je s prevleko za uničevanje bakterij in se ga lahko čisti.

Samodejno čiščenje
Notranjost klimatske naprave se ohrani čista s sušenjem toplotnega izmenjevalnika in s sterilizacijo.
Celovita funkcija samodejnega čiščenja preprečuje nastajanje bakterij ali plesni na toplotnem izmenjevalniku ter zagotavlja bolj prijetno in udobno okolje za uporabnika.

Funkcija samodejnega čiščenja posuši vlažen toplotni izmenjevalec, da prepreči razmnoževanje plesni in bakterij, prepreči možnost smradu iz klimatske naprave in prihrani uporabniku zamudno pogosto čiščenje filtra.

Jet Cool (hitro ohlajanje)
LG klimatske naprave omogočajo optimizirano hiter pretok zraka, ki lahko ohlaja sobe hitreje, če dovaja hladen zrak v vse smeri.
Jet cool funkcija lahko doseže nastavljeno temperaturo 3x hitreje kot druge klimatske naprave, saj optimiziran izhod zraka poveča hitrost notranje cirkulacije za do 20 %.

Moč ogrevanja
 LG klimatske naprave za domačo uporabo zadovoljijo vašo potrebo po ogrevanju, medtem ko varčujejo z energijo, tako da ogrejejo večji prostor v krajšem času ter vam zagotavljajo toplo in udobno bivalno okolje.

Kako deluje

1. Optimalno in učinkovito ogrevanje
LG novi večji ventilator vam omogoča, da čutite tok zraka tudi, če ste dlje stran od naprave. To pomeni, da je ogrevanje hitrejše in učinkovitejše ter da hitreje začutite toploto.

2. Navpični tok
Pri ogrevanju reža pošlje ogreti zrak navzdol tako, da začutite prijetno in izenačeno temperaturo v sobi.  Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta naprave Split
Največja moč hlajenja 3,5 KW
Zmogljivost hlajenja do 100 m2 M3
Največja moč gretja 4,5 KW
Razred energ. učink.(hlajenje) A+
SCOP koeficient 3,61
SEER koeficient 5,6
Glasnost do 19 DB
Sposobnost razvlaževanja 1,5 L
Dim. 1. notranje enote (ŠxVxG) 645X645X121 MM
Dim. zunanje enote (ŠxVxG) 770X545X288 MM
Teža 52 KG
Garancija 3 leta
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Zagotavljamo vam 100 % zasebnost.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.

Zagotavljamo vam 100 % zasebnost.