Išči
Big BangIzdelkiMali gospodinjski aparatiPriprava kaveKavni aparatiKRUPS Intuition Preference Kavni aparat EA873810

KRUPS Intuition Preference Kavni aparat EA873810

ID: 688150
699,99 €

ali od 18,64 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Z avtomatskim kavnim aparatom Krups Intuition Preference boste še lažje uživali v različnih kavnih napitkih kar v udobju svojega doma.

Spoznajte intuitivni opozorilni sistem z lučkami, ki vas v enostavnih korakih vodi pri uporabi in vzdrževanju aparata.

Vsi vaši priljubljeni napitki so vam sedaj na velikem digitalnem zaslonu na voljo s pritiskom na gumb, kar omogoča dostop do številnih možnosti za individualno prilagajanje napitkov po vašem okusu. Z avtomatskim in intuitivnim kavnim aparatom Krups Intuition pripravite popolno kavo kot mojstri, od močnega ristretta do mamljivega kremnega cappuccina.

 

Zaupajte svoji intuiciji!

Opozorilne lučke vam bodo olajšale življenje pri vzdrževanju aparata: rdeče lučke so opozorila za vzdrževanje aparata (polnjenje posode za vodo, polnjenje posode za kavo, praznjenje pladnja za tekočine), druge opozorilne lučke, ki jih nastavite sami, pa vam bodo olajšale uporabo aparata.

Dodajte aparatu osebno noto in uživajte v edinstvenem kavnem doživetju!

 

Izjemen uporabniški vmesnik

Intuition vam z barvnim digitalnim zaslonom ponuja možnosti, da svoj vmesnik individualno prilagodite, kot pametni telefon, za enostavno in intuitivno uporabo.

Izberite priljubljen način prikaza, barvo in nastavitve ter uživajte v izjemnih napitkih, prilagojenih vašemu okusu.

 

Prilagoditev do najmanjših podrobnosti

Barvni digitalni zaslon na dotik vam omogoča, da si priljubljene napitke prilagodite po želji, shranite svoje priljubljene recepte in enostavno ter hitro dostopate do vseh napitkov, ki so na voljo.

Aparat vam omogoča tudi shranjevanje do 8 individualno prilagojenih napitkov: izberete lahko svojo priljubljeno barvo, način prikaza in svetlost ter lastnosti priljubljenih napitkov (vrsta, jakost, količina), ki jih želite imeti vedno na dosegu roke.

 

 Shranite svoje priljubljene

Izberite jakost espressa, dolžino macchiatta in peno na cappuccinu, kot jih želite postreči,tako med tednom kot ob vikendih. Shranite individualno prilagojene napitke in uživajte v njih, kadarkoli potrebujete dodatno energijo.

 

Številni kavni in mlečni napitki

Ne glede na to, ali imate radi močno aromo žametne črne kave ali prefinjeno peno na vrhunski beli kavi, aromatično kavo popoldne ali dišeč čaj ob vikendih, Intuition omogoča pripravo 11 individualno prilagojenih napitkov in vključuje integriran sistem za penjenje mleka za cappuccino, belo kavo ter številne druge napitke.

 

 

Izjemno enostavna in preprosta uporaba

Posebni dizajn kavnega aparata vaši kuhinji doda eleganco in slog. Edinstvena poševna oblika z vrhunskimi zaključki, prilagodljiva kavna šoba, dostop do posode za vodo in zbiralnika za vodo spredaj ter pladenj proti kapljanju z opozorilnimi znaki, ki vas opozorijo, kdaj ga je potrebno izprazniti.

 

 

 

 

Napredna tehnologija za penjenje mleka

Uživajte v popolnem cappuccinu v udobju svojega doma zahvaljujoč posebnemu sistemu za penjenje mleka in nastavljivi šobi tako za kratke kot podaljšane napitke. S pomočjo sistema One-Touch-Cappuccino lahko hkrati pripravite dva mlečna napitka s preprostim pritiskom na gumb za čudovite trenutke, ki ji želite deliti s svojimi bližnjimi.

Sistem za penjenje mleka lahko uporabljate direktno v steklenici ali posodi za mleko, da zmanjšate količino odpadnega mleka. Sistem je enostavno očistiti, samo dobro ga sperete pod tekočo vodo.

Vedno popoln

Tehnologija Quattro Force združuje strokovno znanje, ki ga je razvila znamka KRUPS®, za optimizacijo vsakega koraka pri pripravi popolnega espressa: mletje, stiskanje, perkolacija in iztekanje.

Zahvaljujoč sistemu Quattro Force kavni aparat omogoča za 20 % hitrejše mletje*, popolno stiskanje, napredni sistem za iztekanje kave in samodejno iztekanje iz sistema po vsaki uporabi za še dolgotrajnejše delovanje.

*V primerjavi z obstoječimi serijami integriranih mlinčkov v drugih avtomatskih kavnih aparatih istega proizvajalca.

 

Vedno pripravljen

Zahvaljujoč sistemu KRUPS Thermoblock Compact se temperatura hitro dvigne, da lahko v vroči kavi uživate že pri prvi skodelici. Krajši tokokrog vode pa preprečuje, da bi temperatura padla.

 

Vedno čist

S pomočjo funkcije za samodejno čiščenje boste manj časa potrošili za čiščenje aparata in več vam ga bo ostalo za uživanje v priljubljenih napitkih. Voda samodejno izteče iz vodne napeljave, kar preprečuje nabiranje vodnega kamna, razmnoževanje bakterij in spremembe v okusu vaših napitkov.

Primeren za vse

Kavni aparat z elegantno in sodobno obliko se prilega v vsako kuhinjo. Ker je kompakten, ne zasede veliko prostora, celo manj kot papir A4.

 

Izdelek je popravljiv v obdobju 10 let

Avtomatski kavni aparat Krups Intuition Preference vključuje možnost popravila v obdobju 10 let, da si lahko svoje priljubljene napitke brezskrbno pripravljate dan za dnem.

Avtomatski kavni aparat  KRUPS Intuition Preference EA873810

•       Digitalni zaslon na dotik, intuitivna in enostavna uporaba, podobno pametnemu telefonu

•       Opozorilne lučke vas usmerjajo za še lažje vsakodnevno vzdrževanje in uporabo

•       Patentirana tehnologija Quattro Force poskrbi za popolno iztekanje kave ob vsaki uporabi

•       11 osebno prilagojenih napitkov in integriran sistem za penjenje mleka za neomejene možnosti

•       Sodoben dizajn z dostopom do posode za vodo in zbiralnika spredaj ter pladenj proti kapljanju, zasnovan posebej, da tekočina ne teče po kuhinjskem pultu

•       Poševen dizajn z dostopom do posode za vodo in zbiralnika spredaj ter pladenj proti kapljanju z opozorilno lučko v primeru prelivanja

•       Posebna funkcija za samodejno čiščenje

 


 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Moč [W]
1450
Pritisk črpalke [bar]
15
Prostornina posode [l]
3
Vrsta kavnega aparata
espresso
Cached: Thu, 28 Mar 2024 19:53:49 GMT