Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaŽenska negaŠčetke za obrazOdstranjevalec ogrcev s kamero InFace CF-05E (bel)

Odstranjevalec ogrcev s kamero InFace CF-05E (bel)

ID: 20628806
74,45 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Odstranjevalec ogrcev s kamero InFace CF-05E (bel)

 

InFace vakuum za brke in ogrce s kamero CF-05E (bela).

Znebite se nepravilnosti in koži obraza povrnite zdrav videz. Vakuum inFace učinkovito odstranjuje ogrce in bele pike, izbirate pa lahko med 3 stopnjami intenzivnosti. Naprava ponuja funkcijo toplega stiskanja in modro lučko. Ima tudi vgrajeno kamero, namenska aplikacija pa vam bo omogočila spremljanje napredka. Poleg tega boste v kompletu našli 4 različne konice.

Topel obkladek

Izdelek inFace ponuja funkcijo toplega stiskanja. Če ga želite uporabiti, odstranite prevleko s spodnjega dela prašnika in ga nanesite na obraz za 5-10 minut. Temperatura 40°C vam bo pomagala odpreti pore in se boste lažje znebili ogrcev. Poleg tega tretma izboljša prekrvavitev, razširi kapilare in mehča oroženelo kožo. To olajša odstranjevanje ogrcev in belih pik in ne povzroča draženja.

Moč modre svetlobe

Če se borite z aknami in vnetji, bo vakuum inFace odlična rešitev za vas. Naprava zavira izločanje sebuma, deluje antibakterijsko in protivnetno. Modra svetloba z valovno dolžino 459 nm izstopa tudi po pomirjujočem učinku in odpravlja otekline. Prav tako olajša obraz po tretmaju odstranjevanja ogrcev.

Prilagodite delovanje naprave svojim potrebam

InFace odstranjevalec ogrcev in ogrcev s kamero CF-05E ponuja 3 stopnje sesanja za izpolnjevanje različnih potreb kože. Najnižja stopnja je primerna za začetnike in občutljivo kožo. Učinkovito očisti kožo in odstrani odvečno maščobo. Srednja stopnja je namenjena mešani koži in se znebi ogrcev in belih pik. Najvišja stopnja pa se bo dobro obnesla pri mastni koži in se bo spopadla s posebej trdovratnimi ogrci.

4 konice v kompletu

V paketu boste našli 4 nasvete - vsakega za drug predel obraza in tip kože. Manjša glava je namenjena posebej trdovratnim brkom, srednja pa za težko dostopna področja, kot so nosna krila. Ovalna konica bo primerna za T-cono in večje predele obraza. Po drugi strani pa bo silikonska glava primerna za občutljivo kožo.

Opazujte napredek

S tem se prednosti vakuumskega sesalnika za brke in ogrce inFace CF-05E ne končajo. Izdelek se brezžično poveže s pametnim telefonom ali tablico in zagotavlja stabilno povezavo. Združljiv je s sistemoma Android in iOS. Ima vgrajeno kamero in omogoča ustvarjanje fotografij za spremljanje napredka. Sliko poveča za 20-krat, tako da ste lahko prepričani, da vam ogrci in bele lise ne bodo ušli. Poleg tega vas bo časovnik opomnil, da predel zamenjate vsake 3 sekunde, da se izognete draženju.

Premišljen dizajn

Sesalnik za brke in ogrce odlikuje lahka in kompaktna zasnova, zato ga lahko uspešno vzamete tudi na dopust. Poleg tega 800 mAh baterija zagotavlja do 60 minut delovanja, čas polnjenja pa 120 minut. Energijo naprave boste obnovili tako, da jo s kablom priklopite na powerbank, prenosni računalnik ali omrežni polnilec.

Vključeno

  • sesalnik za brke
  • 4 nasveti
Proizvajalec inFace
Model CF-05E
barva bela
Kapaciteta baterije 800 mAh
Delovni čas 60 min
Piksli 5 milijonov
Čas polnjenja 120 min
Utež 120 g
Podprti sistemi Android, iOS
Cached: Wed, 24 Apr 2024 22:32:22 GMT