Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasSušilniki lasSušilnik za lase ENCHEN AIR 2 Plus

Sušilnik za lase ENCHEN AIR 2 Plus

ID: 20636288
37,23 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 64.66 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sušilnik za lase ENCHEN AIR 2 Plus

 

Sušilnik za lase ENCHEN AIR 2 Plus

Ste naveličani naelektrenih las in vse, o čemer sanjate, je sijoča pričeska brez skodranih las? To lahko dosežete s sušilcem za lase ENCHEN AIR 2 Plus. Izdelek odlikuje zmogljiv motor in vam omogoča hitro sušenje las z vročim ali hladnim zrakom, brez ustvarjanja prevelikega hrupa. Še več, ohranja konstantno temperaturo in ionizira zrak, tako da na koncu dobite učinek mehkih, gladkih las brez uporabe dodatne kozmetike! Zložljiva zasnova vam bo omogočila priročno shranjevanje sušilnega stroja ali ga vzeli s seboj na skoraj vsako potovanje.

Lasje kot po odhodu iz salona

Zdaj so lahko vaši lasje videti, kot da jih je pravkar oblikoval stilist! ENCHEN AIR 2 Plus ionizira zrak med sušenjem, kar omogoča milijonom negativnih ionov, da se usedejo na površino las, zaradi česar so navlaženi, bolj gladki in bolj voljni. Negativni ioni nevtralizirajo učinek pozitivnih, zato se lasje prenehajo naelektriti in končno lahko izgledajo popolno v vsaki situaciji.

Takojšnje sušenje las

Zakaj je ENCHEN AIR 2 Plus tako učinkovit? Sušilnik je opremljen z zmogljivim 1800-vatnim motorjem, ki oddaja močan sunek, ki lahko posuši vaše lase v izjemno kratkem času. Poleg tega se šoba sušilnika vrti za 360°, kar vam olajša doseganje vsakega pramena. Za sušenje vaših dolgih las potrebujete le približno 5-10 minut in dosežete učinek zdrave in navlažene pričeske vse do konic! Na koncu oblikovanja uporabite gumb Cool Shot – zaradi hladnega zraka bodo vaši lasje še bolj zasijali!

Suho, vendar ne presušeno

Sušilnik las ENCHEN AIR 2 Plus vam bo olajšal vsakodnevno nego vaših las in poskrbel za njihovo popolno stanje! Kako je možno? Inteligentni sistem ohranja temperaturo na konstantni ravni, in če se temperatura dvigne nad pričakovano raven, se naprava samodejno izklopi. Takšna rešitev preprečuje pregrevanje sušilnika in, kar je najpomembneje, zagotavlja, da previsoka temperatura ne bo izsušila vaših las.

Dodatna ponudba

Omeniti velja nekaj podrobnosti, zaradi katerih je ENCHEN AIR 2 Plus tako priročen za uporabo. Posebej oblikovana odprtina za dovod zraka preprečuje zapletanje las, zahvaljujoč zložljivemu dizajnu pa vam transport in shranjevanje sušilnika ne bosta povzročala niti najmanjših težav. Sušilni stroj je res lahek (450 g) in je opremljen z 1,8-metrskim kablom, ki vam bo zagotovil popolno udobje pri sušenju. Poleg tega je uporaba visokokakovostnih materialov sušilni stroj varna za uporabo, nevarnost opeklin pa praktično ni.

Vključeno

  • Sušilnik za lase x 1
  • Nadomestna šoba (koncentrator) x 1
  • Navodila za uporabo x 1
Proizvajalec ENCHEN
Model AIR 2 Plus
Utež 450 g
Dimenzije 162 x 80 x 252 mm (brez šobe) 187 x 80 x 252 mm (s šobo)
Nazivna moč 1800 W
Nazivna napetost 220 V
Dolžina kabla 1,8 m
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 24 Apr 2024 17:12:04 GMT