VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasSušilniki lasSušilnik za lase z ionizacijo Laifen SWIFT (Siv)

Sušilnik za lase z ionizacijo Laifen SWIFT (Siv)

ID: 20636286
207,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 5.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Dampoo Store
Na voljo še 5 ponudb od 213.69 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sušilnik za lase z ionizacijo Laifen SWIFT (Siv)

 

Laifen Swift ionizacijski sušilnik za lase (siv)

Vas skrbi, da bi se vaši lasje zaradi pogostega sušenja poškodovali? Ali pa se nenehno srečujete s problemom naelektrenih, skodranih las? Če ja – profesionalni ionizacijski sušilni stroj Laifen Swift bo odlična izbira za vas! 200 milijonov negativnih ionov, več načinov delovanja, hitrost, učinkovitost, nizka raven hrupa (59 dB), impresivna hitrost motorja, majhna teža in majhnost so značilne lastnosti naprave. Laifen je vrhunska blagovna znamka, ki je poskrbela za vsako podrobnost, zato se s svojo stopnjo kakovosti kosa z najbolj priljubljenim sušilnim strojem na trgu in bo zagotovo izpolnila vaša pričakovanja.

Za zdrave lase

Sušilnik las Laifen Swift sprosti kar 200 milijonov negativnih ionov. Kaj to pomeni v praksi? Vaši lasje bodo bolj gladki, prijetni na dotik, predvsem pa oblikovani tako, kot si želite. S sušilnikom Laifen boste lase hitro posušili, ne da bi jih poškodovali s pretirano toplim zrakom. Senzor spremlja temperaturo zraka kar 100-krat na sekundo. Uporaba naprave je popolnoma varna.

Različni načini delovanja

Vi izberete način sušenja, ki je najbolj primeren za vaše lase. Upravljanje je neverjetno preprosto – LED indikator vam bo povedal, kateri način ste izbrali. Rdeča barva pomeni, da iz sušilnega stroja prihaja vroč zrak (80°C), rumena - topel zrak (50°C), modra - hladen zrak (sobna temperatura). Če pritisnete ustrezno tipko, aktivirate funkcijo kroženja zraka, med katero lahko uživate v izmeničnem toplem in hladnem zraku. Nastavite lahko tudi moč in hitrost (visoka/nizka).

Premišljen dizajn

Da bo uporaba sušilnega stroja Laifen Swift čim bolj udobna, je bilo poskrbljeno za vsako podrobnost. Naprava je kar 60 % tanjša in 75 % lažja od standardnih sušilnikov, zato lahko udobno sušite lase brez obremenjevanja zapestja. Kompaktna velikost in majhna teža pomenita, da lahko tudi otrok sam drži napravo in si posuši lase. Z uporabo sušilnika blagovne znamke Laifen vam ni treba skrbeti, da bi motili spanje drugih članov gospodinjstva. Raven hrupa naprave je le 59 dB, tako da lahko kadarkoli udobno posušite lase.

Zadovoljivi rezultati

Lastnosti sušilnika za lase Laifen Swift olajšajo oblikovanje las. Koncentrator za oblikovanje se bo odlično obnesel na ravnih laseh. Poleg tega bodo z uporabo naprave vaši lasje 19 % bolj sijoči, 15 % bolj gladki in 40 % manj skodrani.

Varnost uporabe

Uporaba sušilnika za lase Laifen Swift je popolnoma varna in zmanjša poškodbe las zaradi pogostega sušenja. Da bi se izognili motnjam v delovanju opreme in zagotovili, da je zrak, ki izhaja iz vstopne odprtine sušilnega stroja, vedno čist, je priporočljivo redno čistiti filter z mehko krtačo ali suho krpo. Sestavljanje in razstavljanje naprave je izredno enostavno, tako da z lahkoto očistite filter in poskrbite za dobro kakovost zraka, s katerim si sušite lase.

Vključeno:

  • Laifen Swift sušilnik za lase
  • Koncentrator
  • Navodila za uporabo
Proizvajalec Laifen
Model Swift
Hitrost zraka 22 m/s
Negativni ioni 200 milijonov/cm³
Raven zvoka 59 dB
Napetost 120/230 V
Pogostost 60/50 Hz
Moč 1400 W (120 V)/1600 W (230 V)
Hitrost motorja 110 000 obratov na minuto
Dimenzije sušilnega stroja 270 x 70 x 89 mm
Dimenzije koncentratorja 79 x 68 x 61 mm
barva siva
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 29 Mar 2024 08:00:23 GMT