Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domSpalnicaNočne omaricevidaXL Nočna omarica 41x30x50 cm trden predelan les

vidaXL Nočna omarica 41x30x50 cm trden predelan les

ID: 20623806
80,67 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 95.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Dodajte svojemu domačemu dekorju pridih rustikalnega šarma z našo nočno omarico z enim predalom! Zagotovo bo predstavljala odličen dodatek k vašemu domačemu dekorju. Razlike v vzorcih in barvi dajejo tej nočni omarici edinstven značaj..

 

Moderna lesena nočna omarica bo brezčasen dodatek za vaše notranje prostore. Ta univerzalna skrinja je primerna tudi za uporabo kot mizica za ob kavč v dnevni sobi.

 

Omarica je izdelana iz trdnega predelanega lesa, ki je pridobljen iz podrtih dreves, lesenih vagonov, lesa čolnov, tramov, tal in podpornih stebrov starih porušenih stavb, zato lahko vsebuje različne vrste lesa, kot so mahagonij, borovina, tikovina, bukovina, hrastovina, cedrovina, mangov les, akacijev les itd. To pomeni, da predelan les ohranja značilnosti teh različnih vrst lesa, v njem pa lahko najdete žeblje, vijake, vdolbine ter ostale nepravilnosti, ki predstavljajo bogato zgodovino lesa in dajejo vsakemu kosu pohištva topel in edinstven videz. Izdelek je narejen popolnoma ročno, vsak korak v procesu izdelave pa je izveden z izjemno previdnostjo, ne glede na to, ali gre za brušenje, barvanje ali lakiranje. Omarica ima 1 predal za organizirano shranjevanje manjših stvari, ki bodo tako vedno pri roki. Nočno omarico lahko brez težav očistite s suho krpo.

 

Pomembna opomba: Barve in vzorci lesa se lahko od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsak kos edinstven in malo drugačen od naslednjega; dostava je naključna.

  • Material: Trden predelan les
  • Dimenzije: 41 x 30 x 50 cm (Š x G x V)
  • 1 predal
  • Brušeno, barvano in lakirano
Tehnične podrobnosti
Barva
rjava
Širina [cm]
41
Višina [cm]
50
Dolžina [cm]
30
Cached: Thu, 25 Apr 2024 12:20:54 GMT