Išči

Ležalnik za dojenčka LOUNGE Mint

ID: 20385555
119,08 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: eWeki
Na voljo še 2 ponudbi od 139.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ležalnik Inglesina LOUNGE Mint Lounge je udoben glasbeni ležalnik namenjen sprostitvi in zabavi novorojenčka. Vgrajena vibracijska funkcija, ki je zelo uporabna za sprostitev otroka. Za prve mesece je na razpolag

 

Ležalnik za dojenčka Inglesina LOUNGE Mint

Geslo: Sprostitev

Ležalnik za dojenčka bo otroka objel v njegovih prvih mesecih življenja ter mu dal občutek dobrega počutja in zaščite. Otroški ležalnik je popoln prostor za spanje ali igro otroka. Za varnosti poskrbi varnostni pas z mehkih oblazinjenjem. Za prenašanje otroškega ležalnika so na voljo stranska traka.

Okvir s svojo ukrivljeno obliko izgleda elegantno, hkrati pa otroška tudi nežno ziba naprej in nazaj. Ležalnik za dojenčka e primeren za uporabo od rojstva dalje. Da bo Vaš otrok v ležalniku čimbolj udobno nameščen poskrbi tudi notranji reduktor-vložek. Naslonjalo ležalnika za dojenčka je možno nastaviti na 3 položaje.Material, oblazinjenje ležalnika za dojenčka je iz zračnega žerseja in ima 3D mrežico, ki omogoča boljše kroženje zraka.

Dodatki za razvajanje otroka

Poseben poudarek otroškega ležalnika je na glasbeni skrinjici in igralnem loku z visečimi igrali. Ležalnik za dojenčka ima vgrajeno glasbeno skrinjico, ki razvaja vašega otroka s 3 klasičnimi melodijami. Igralni lok z mehkimi visečimi igrali v harmoničnih barvah je popolno orodje za igro in spodbujanje kognitivnega razvoja otroka.

Inglesina- zgodba o ljubezni

Novorojenček! Življenje ki se začne. Prva pot domov, prvi sprehodi, prva potovanja. Spremljanje teh trenutkov je najvišji smisel Inglesine in daje globok pomen odgovornosti, ki jim je bila zaupana.

Zato je Inglesina od leta 1963 predana ustvarjanju izdelkov in rešitev ki zagotavlja najboljše počutje otrok pri odkrivanju sveta.

Cilji Inglesine so udobje, varnost in funkcionalnost.

Karakteristike:
  • Primeren za uporabo do cca 9 kg otrokove teže.
  • Mehko oblazinjen, pralna podloga.
  • Igralni lok na katerih so 3 viseča igrala, nastavljiva v več položajev.
  • Glasbeni del – 3 melodije z nastavljivo glasnostjo.
  • Nastavljiv naklon na 3 položaje.
  • Notranji vložek za prve mesece.
  • Komarnik - opcijski nakup.
  • Varnostni pas.
  • Dimenzije 47 x 22 x 85 cm.
  • Teža 3,3 kg.

Tehnične podrobnosti
Barva
siva
Primerno za starost
0+
Cached: Tue, 16 Apr 2024 04:16:07 GMT