Košarica

Košarica je prazna

4,00 € 4,0000 EUR
Brezplačna poštnina
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Barvanje keramike in ploščic je preprosto, hkrati pa je to čudovit način, da polepšamo enobarvni porcelan. Starim skledam, skodelicam in krožnikom, kozarcem in belim ali barvastim ploščicam lahko vdahnemo novo življenje, hkrati pa poživimo svoj dom. Izdelava keramičnega mozaika prav tako zagotavlja zabavno uporabo starih in nezaželenih keramičnih izdelkov in ploščic, s katerim si za svoj dom ustvarimo unikaten okrasni element. 30 predlogov za izdelavo unikatnih izdelkov z več kot 300 fotografijami.

Ta knjiga poleg razlag in prikazov najrazličnejših tehnik barvanja porcelana in izdelovanja mozaikov vsebuje več kot 30 izdelkov, tako preprostih kot zahtevnejših, majhnih in velikih, predstavljenih korak za korakom. Kot navdih na koncu knjige najdemo širok nabor predlog, ki jih lahko fotokopiramo in povečamo na želeno velikost. ? celovit in preprost umetniški priročnik, ki predstavi več kot 30 lepih in hkrati praktičnih idej za dom in vrt ? pokaže, kako sklede, krožnike, skodelice, vaze, kozarce in ploščice s preprostimi tehnikami spremenimo v čudovite in izvirne izdelke ? vsebuje osnovne podatke o materialih in pripomočkih ter preproste razlage o uporabi predlog, prenosu vzorcev, mešanju in nanašanju barv, rezanju ploščic, zaključnem čiščenju ... ? med izdelki najdemo morski komplet za kopalnico, vrč za kavo z jesenskim listjem, ploščice s popki vrtnic, skledo za sadje s citrusi, cvetlično šatuljo za nakit ... ? priročnik je opremljen z več kot 300 nazornimi fotografi jami, ki vključujejo tudi končne izdelke, tako da lahko vidite končni izdelek ? pri ustvarjanju vrhunskih izdelkom nam pomaga več kot 300 fotografij in številne predloge Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta literature knjiga
Tematika ostalo
Avtor učila
Vezava ostalo
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.