VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

MANTA Karaoke SPK5220 Flame

ID: 698202
149,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Karaoke zvočnik z veliko funkcijami

KARAOKE zvočnik MANTA SPK5220 je pravi multimedijski center, saj ima vgrajeno hitro Bluetooth 5.0 povezavo za povezovanje z vašimi pametnimi napravami. Glasbo lahko predvajate tudi iz USB naprav, microSD spominskih kartic ali pa direktno preko AUX vhoda (MP3 predvajalnik, prenosni računalnik, itd…). Na kontrolni plošči se nahaja tudi vhod za priklop mikrofona ter vhod za priklop kitare.

Zvočnik v sebi skriva zmogljivo polnilno baterijo, priložena pa sta tudi daljinski upravljalnik in žični mikrofon, skupaj pa bodo poskrbeli za nepozabno KARAOKE avdio dogodivščino, kjerkoli in kadarkoli!

Dodatno so na zvočniku vgrajeni tudi zložljiv ročaj in kolesa, ki bodo olajšali prenašanje zvočnika, in vam zagotovili, da zabava ne bo imela prav nobenih omejitev.

Izjemna moč, Disco RGB LED osvetlitev

MANTA SPK5220 se ponaša z izjemno močjo, uživali boste namreč lahko v kar 70W RMS moči (7.000W P.M.P.O.). V kombinaciji z dvema 6,5“ wooferjema in enim tweeterjem zagotavlja izjemno globoke in obogatene nizke tone. Močni basi in kvalitetni visoki toni skupaj vedno ustvarijo najboljše vzdušje, zato bodite brez skrbi, saj bo vaša nepozabna zabava trajala vse do jutranjih ur!

Prednost pred ostalo konkurenco zvočniku daje tudi atraktivna FLAME RGB LED osvetlitev, ki vam ustvari pravo DISCO vzdušje in atmo…

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Aux vhod
1
Daljinski upravljalnik
da
Teža
8,7 g
AUX vhodi
1
Teža [kg]
8.7
Priložen mikrofon
da
Line vhod
1
Cached: Fri, 19 Apr 2024 00:24:08 GMT