Išči

Maska za potapljanje za ves obraz

ID: 20478481
29,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 25.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: BrezProblema.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Maska za potapljanje za ves obraz

 

 

MASKA ZA SNORKLJANJE IN POTAPLJANJE

  • UDOBNO -  maska ​​za potapljanje/snorkljanje, ki pokriva celoten obraz, uporablja izjemno praktičen in inovativen dihalni sistem! Zahvaljujoč temu bo  potapljanje ali snorklanje postalo veliko lažje, čas, preživet v vodi, pa daljši . Maska  zagotavlja možnost naravnega dihanja skozi nos in usta . Popolnoma se  prilega obrazu , kar daje udobje in predvsem varnost med plavanjem. V kompletu je priročna torbica, ki bo olajšala prenašanje maske.
  • 180 STOPINJSKA VIDLJIVOST -  površina maske je izdelana tako, da omogoča 180 stopinjsko vidno polje. Poleg tega  maska ​​ne stisne obraza, njen čvrst sistem zapenjanja in nastavljivi široki trakovi pa zagotavljajo, da ne bo padla niti pri skoku v vodo .
  • SISTEMI PROTI MEGLENJU IN DRY-TOP -  sistem DryTop, uporabljen v maski, ščiti dihalko pred  vdorom vode. Vizir maske je izdelan s  tehnologijo AntiFog, kar pomeni, da se tudi pri veliki temperaturni razliki ali dolgotrajni uporabi notranjost maske ne bo zarosila . Maska se dobro obnese ne le v mirnih vodah, kot so bazeni ali jezera, ampak tudi v morjih in oceanih.
  • ROČAJ ZA ŠPORTNE KAMERE - celoobrazna  potapljaška maska ​​je opremljena s posebnim držalom za športne kamere, zahvaljujoč kateremu  lahko posnamete vsak vstop v vodo ! V kompletu priložena dihalna cev je zložljiva. Zaradi tega komplet zavzame malo prostora. Pritrditev dihalke na masko je izjemno preprosta in traja le nekaj sekund.
  • SPECIFIKACIJA -  barva: črna; material: ABS; vidno polje: 180 stopinj; zložljiva: da; sistem proti rosenju: da; DryTop sistem: da; velikost: S/M; teža: 0,7 kg

 

SPECIFIKACIJA

  • črna barva
  • material: ABS
  • vidno polje: 180 stopinj
  • zložljivo: da
  • sistem proti rosenju: da
  • Sistem DryTop: da
  • velikost: S/M
  • teža: 0,7 kg

VKLJUČENA

  • maska ​​za snorkljanje
  • torba

Potapljaška maska ​​zložljiva za celoten obraz S/M Koda proizvajalca 10934 Snorkelig Snorkel

Snorklanje je šport, ki vam omogoča opazovanje podvodnega življenja. Podvodna celoobrazna maska ​​za snorkljanje je bila ustvarjena za vse ljubitelje tega edinstvenega športa. Zahvaljujoč njej lahko občudujete lepoto podvodne favne in flore v udobnih pogojih. Izdelan je iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo varnost in udobje . Njegova oblika in silikonski ovratnik, ki je zelo enostaven za sesanje, se odlično prilagaja obrazu, zaradi velikega, zaobljenega stekla pa se poveča širina perspektive in vidljivost pod vodo.

Potapljaška maska ​​zložljiva za celoten obraz S/M Koda proizvajalca 10934 Snorkelig Snorkel

KAKO IZBRATI VELIKOST MASK?

Izmerite razdaljo od nosu (med očmi) do brade, dolžina naj bo 11,5-13,5 cm za velikost S/M.

INOVATIVNI DIHALNI SISTEM

Celoobrazna maska ​​za potapljanje / snorkljanje uporablja izjemno praktičen in najsodobnejši dihalni sistem s kar dvema cevema! Zahvaljujoč temu bo  dihanje pod vodo veliko lažje, čas, preživet v vodi, pa daljši.

Potapljaška maska, zložljiva za celoten obraz S/M

SISTEM PROTI MEGLENJU

Vizir maske je izdelan s  tehnologijo AntiFog, kar pomeni, da se tudi pri veliki temperaturni razliki ali dolgotrajni uporabi notranjost maske ne bo zarosila .

DRY-TOP SISTEM

Sistem DryTop , uporabljen v maski, ščiti dihalko pred vdorom vode.

Potapljaška maska, zložljiva za celoten obraz S/M

Potapljaška maska ​​Foldable Full Face S/M Teža izdelka z embalažo 0,7 kg

ODSTRANLJIVA CEV

Maska je opremljena s kakovostno snemljivo dihalko, ki ima zaklepni ventil in tri kanale (enega za vdih, dva za izdih). To preprečuje vdor vode v masko med potapljanjem. Topel zrak, ki ga izdihnemo, uhaja navzven, zaradi česar se stekla v maski ne zarosijo.

TESNO

Celoobrazna maska ​​je izdelana z uporabo najnovejše tehnologije. Je odlično zatesnjena, kar popolnoma preprečuje vdor vode v notranjost.

Potapljaška maska ​​zložljiva za celoten obraz S/M Spol fant dekle ženska moški moški

VARNO

Na sprednji strani maske je ventil, ki omogoča izpihovanje neželene tekočine iz maske.

VIDLJIVOST 180 STOPINJ

Površina maske je izdelana tako, da omogoča 180-stopinjsko vidno polje. Poleg tega maska ​​ne stisne obraza, njen čvrst sistem zapenjanja in nastavljivi široki trakovi pa zagotavljajo, da ne bo padla niti pri skoku v vodo.

Potapljaška maska ​​zložljiva za celoten obraz S/M Originalno stanje embalaže

Potapljaška maska, zložljiv celoobrazni model S/M za potapljanje z masko

DRŽALO ZA ŠPORTNI FOTOAPARAT

Celoobrazna potapljaška maska ​​je opremljena s posebnim nastavkom za športne kamere, tako da lahko posnamete vsak vstop v vodo!

TORBA

V kompletu je priročna torbica, ki bo olajšala prenašanje maske.

S/M zložljiva celoobrazna potapljaška maska ​​znamke Iso Trade

S/M zložljiva celoobrazna potapljaška maska

Tehnične podrobnosti
Vrsta plavalnega pripomočka
podvodna maska
Cached: Wed, 24 Apr 2024 01:35:33 GMT