Išči
1.449,99 €

ali od 38,61 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
DJI Mavic 2 PRO

 



 



Dji Mavic 2 - enostaven za uporabo


V video predstavitvi si oglejte, kako enostavno je ustvarjanje fantastičnih posnetkov:


 





 



Mavic 2 Pro s Hasselbladovo kamero


Hasselbladove kamere in fotoaparati so znani po ergonomičnem dizajnu, brezkompromisno kakovostjo slike in švedsko mojstrsko izdelavo. Že od leta 1941 zajemajo ene najbolj znamenitih posnetkov - med drugim tudi prvi pristanek na Luni.




 




CMOS Senzor velikosti 2,54 cm (1")


Najnovejši senzor ima 4-krat večjo površino kot na prvotnem modelu Mavic Pro. Večji senzor pomeni tudi boljše delovanje v slabših svetlobnih pogojih, z ISO občutljivostjo povečano s 3200 na 12800.



 



10-bit Dlog-M barvni profil


Mavic 2 Pro podpira 10 bitni barvni profil Dlog-M ki ommogoča večji dinamični razpon. Zajame kar 1 milijardo različnih barv (za primerjavo: 8-bitni sistem zajame 16 milionov) in ohrani več podrobnosti tako pri dobri osvetlitvi kot v senci.




 




HDR Video


4K 10-btina HDR podpora vam omogoča, da priključite Mavic 2 Pro v TV, ki podpira 4K in HLG in predvajate posnetke s pravimi barvnimi odtenki. Svetlejši poudarki in povečan kontrast naredijo HDR videoposnetke tako privlačne.



 



Nastavljiva zaslonka


Nastavljiva zaslonka f/2.8-f/11 omogoča odlične pogoje v vseh svetlobnih pogojih. Ko je malo svetlobe jo nastavite na f/2.8 da dobite svetlješe posnetke, ko pa je osvetlitev dobra, nastavite vrednost na f/11, da bodo videoposnetki bolj gladki.




 




Zraven priporočamo DJI dodatno zavarovanje


Dodatno zavarovanje teče vzporedno z osnovno garancijo. Omogoča do 2 menjavi v primeru mehanskih poškodb naprave in sicer v roku enega leta od registracije drona in dodatnega zavarovanja. Registracijo je potrebno opraviti v roku 48 ur od aktivacije drona. Podrobnosti o zavarovanju, aktivaciji in časovnih okvirjih v katerih morate registrirati dron z dodatnim zavarovanjem, izvzetimi deli ter stroških vsakokratnega popravila so na voljo na proizvajalčevi spletni strani ali pa pri uvozniku Avtera d.o.o. Ob naročilu prejmete kartico s kodo in povezavo do portala za registracijo. Cena zavarovanja je 129,99 €.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Čas delovanja do [min]
30
Upravljanje
daljinsko upravljanje
Vrsta pomnilniške kartice
Micro SD
Ločljivost videa
4K
Namen uporabe drona
profesionalna uporaba
Cached: Thu, 28 Mar 2024 18:28:15 GMT