Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeOtroška opremaVoziček za Jogging SUMMIT X3 Midnight black

Voziček za Jogging SUMMIT X3 Midnight black

ID: 20554343
719,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Na voljo še 1 ponudba od 874.77 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Baby Jogger Jogging SUMMIT X3 Midnight black - Športni voziček za tek Summit X3 je voziček, ki ga uporabljate tudi v vsakdanjem življenju.

 

Voziček za Jogging Baby Jogger SUMMIT X3 Midnight black

Športni voziček z dolgo življenjsko dobo

Obujte tekaške copate in skupaj z otrokom osvojite naravo. Summit X3 je Športni voziček primeren za uporabo od 6 meseca starosti za sprehode. Primeren in zasnovan je tudi za tek od cca 9 meseca dalje. Športni voziček Summit X3 lahko enostavno uporabljate tudi v vsakdanjem življenju kot običajen Športni voziček. Dolgo življenjsko dobo samega otroškega vozička zagotavlja tudi njegova nosilnost, ki je do 22 kg otrokove teže.

Če ste kot starši zelo aktivni, potem vas bo praktičen sistem za hitro zlaganje z eno roko povsem prepričal. Zato ga lahko hitro zložite z eno roko in naložite v prtljažnik avtomobila in že ste pripravljeni na naslednjo pustolovščino.

Vrhunska oprema za terenske in tekaške avanture

Velika gumijaste zračne pnevmatike in z vzmetenjem na vseh kolesih zagotavlja gladko vožnjo na vseh terenih in ne glede na uporabo samega otroškega vozička. Bočna blokada sprednjega telesa s sposobnostjo prilagajanja naklona samega sprednjega kolesa nudi veliko udobja in stabilnosti še posebej ko je voziček v uporabi v športnem načinu. Vrtenje sprednjega kolesa je mogoče hitro zakleniti ali sprostiti neposredno na potisni ročki otroškega vozička.

Za zagotavljanje varnosti poskrbi tudi ročna zavora na potisnem drogu, ki jo lahko dosežete kdajkoli želite. Kot dodatna pomoč k varnosti je na voljo tudi zadrževalni trak, ki se zavije okoli zapestja in tako preprečuje da bi se Športni voziček Summit X3 oddaljil še posebej ko se nahajate na zahtevnih terenih.

Športen in aktiven videz otroškega vozička je zagotovljen z visokokakovostno obdelavo tkanine. Odsevni detajli na robu strehice zagotavljajo dobro vidljivost v mraku ali temi.

Udobna sedežna enota za velike avanture

Vsak otrok, ki je položen v Športni voziček se lahko sprosti in uživa na prostornem sedežu, kjer je zavarovan s 5-točkovnim varnostnim pasom. Raztegljiva tridelna strehica ščiti vašega otroka pred vsemi vremenskimi razmerami, pa naj bo to sonce, veter ali dež. V vročih poletnih dneh poskrbijo za boljše kroženje zraka stranska prezračevalna okna, pred močnimi sončnimi žarki pa poskrbi strehica z UV 50+ zaščito.

Prilagoditev sedežne enote omogoča individualno obdobje za posameznega otroka. Naslon hrbtišča omogoča nastavitev naslona na več položajev, vse do skoraj ležečega položaja

Prostor za vse dejavnosti

Športni voziček Summit X3 ima različne predelke za shranjevanje, kjer lahko shranjujemo obilico dodatkov in so lahko zelo priročni in koristni še posebej na daljših potovanjih.

Velika nakupovalna košara pod otroškim vozičkov, pod sedežno enoto in praktična torba na naslonjalu zagotavljata dovolj prostora za shranjevanje vsega kar potrebujete na poti.

Vzdrževanje otroškega vozička

Sedežni del lahko operete v pralnem stroju v hladni vodi z blagim detergentom in programom za občutljivo pranje. Sedežnega dela ne likate, ne sušite v sušilnem stroju, niti ga ne kemično čistite.. Ne uporabljate belila, topila ali ostalih čistil. Pred pranjem vedno odstranite kovinski okvir s sedeža.

Plastične in kovinske dele lahko površinsko operete samo s toplo vodo in blagim milom, posušite z brisačo ali suho krpo.

Kolesa lahko očistite z vlažno krpo, vendar pred uporabo naj bodo kolesa suha.

Ne shranjujte zunaj ali blizu neposrednega vira toplote kot npr.ogenj ali radiator

Karakteristike:
  • Primeren za uporabo do 22 kg otrokove teže
  • Primeren za otroke od cca 6 meseca dalje ( za tek od 9 meseca dalje )
  • Gumijasta zračna kolesa napolnjena z zrakom
  • Vzmetenje na vseh kolesih
  • Premer sprednjih vrtljivih koles 30,5 cm
  • Premer zadnjih vrtljivih koles 40,6 cm
  • Ročno vodene bobnaste zavore
  • Centralna zavora
  • Sistem zlaganja z eno roko
  • Veliko nakupovalna košara
  • Zadrževalni trak
  • Dimenzije 66,5 x 110,5 x 115 cm
  • Dimenzije zloženega vozička 86,5 x 86 x 35 cm
  • Teža 12,8 kg

Baby Jogger - navdihnjeni s strani otrok a zasnovani z mislijo na starše

Baby Jogger je Ameriška blagovna znamka, ki je že davnega 1984 oblikovala prvi tekaški voziček, da bi rešili problem s katerimi so se soočali aktivni starši. Navdih pri oblikovanju otroških vozičkov jemljejo pri otrocih, saj so tudi sami oblikovalci starši.

Baby Jogger oblikuje artikle z mislijo na aktivne družine, hkrati pa je zasnovana za vaše življenje. Po vseh testiranjih Baby Jogger lahko ponudi doživljensko garancijo na okvir vozička.

Cached: Thu, 18 Apr 2024 08:40:28 GMT