VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaOmrežna opremaMERCUSYS MR50G AC1900 Dual Band Gigabit brezžični usmerjevalnik-router

MERCUSYS MR50G AC1900 Dual Band Gigabit brezžični usmerjevalnik-router

ID: 696866
34,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 24.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Na voljo še 4 ponudbe od 36.14 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
MERCUSYS MR50G AC1900 Dual Band Gigabit brezžični usmerjevalnik-router

 

MERCUSYS MR50G AC1900 Dual Band Gigabit brezžični usmerjevalnik

  • AC1900 Dual Band hitrosti - uživajte v domači zabavi brez kakršnega koli zaostanka, saj dosežete hitrosti do 1900 Mbps (1300 Mbps v pasu 5 GHz in 600 Mbps v pasu 2,4 GHz)
  • Odlična pokritost - 6 anten s funkcijo Beamforming povečajo stabilne povezave po vsem domu za močne brezžične signale v vsakem kotu
  • Gigabit priključki - v celoti izkoristite dostop do interneta in prenašajte podatke z vrtoglavo hitrostjo za največjo zmogljivost
  • Večja omrežna učinkovitost - tehnologija MU-MIMO omogoča MR50G komunikacijo z več napravami hkrati, s čimer se poveča skupna prepustnost omrežja
  • Smart Connect - inteligentno izbere najboljši razpoložljivi pas za vsako naprav

Hkratna hitrost WiFi do 1900 Mbps
Ker se širokopasovne storitve še naprej razvijajo, je treba nadgraditi tudi vaš usmerjevalnik. Najnovejši glavni usmerjevalnik je pripravljen za vas. MR50G v skladu z zmogljivim standardom 802.11ac zagotavlja hitrosti do 1900 Mbps (600 Mbps na 2,4 GHz, 1300 Mbps na 5 GHz), da lahko vsi vaši osebni računalniki, pametni telefoni in TV sprejemniki delujejo čim hitreje. Uživajte v neprekinjeni zabavi in gladkem pretočnem predvajanju 4K brez zastojev.

Ostanite povezani povsod
6 zmogljivih zunanjih anten z visokim ojačanjem, oborožene z najsodobnejšo tehnologijo, zagotavljajo močne signale po vašem domu. Beamforming zazna vaše povezane naprave in nanje koncentrira moč brezžič nega signala, s čimer postanejo vaše povezave bolj stabilne. Uživajte v hitrem in stabilnem WiFi-ju, kjer koli ga želite.

Več naprav, povezanih hkrati
Poveča zmogljivost omrežja brez zamenjave osebnih računalnikov in pametnih telefonov
Tradicionalni usmerjevalnik mora postaviti naprave v čakalno vrsto, kadar je v omrežju hkrati več povezav, kar povzroči vsestransko prezasedenost omrežja. Vendar pa s tehnologijo MU-MIMO MR50G komunicira z več napravami hkrati, da skrajša čas čakanja in izboljša učinkovitost vašega omrežja.

Smart Connect
Združuje dva pasova v enem
Smart Connect združuje pasove 2,4 GHz in 5 GHz v en sam SSID WiFi in vašim napravam pomaga pametno izbrati najboljši razpoložljivi pas, ki ima močnejši signal in hitrejšo hitrost. Tako vaše naprave vedno delujejo optimalno, ko se sprehajate po domu.

Starševski nadzor
Vzpostavite ustrezne politike za zaščito otrok pri odgovornem in varnem dostopom do interneta.

Superhitre žične povezave
V celoti izkoristi vaš dostop do interneta
Opremljen z gigabit priključki, ki so 10-krat hitrejši od Ethernet priključkov, MR50G prenaša podatke z vrtoglavo hitrostjo za največjo zmogljivost. Za trdno stabilnost povežite svoje računalnike, IPTV-je in igralne konzole z MR50G.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Tip komunikacije
žični in brezžični, žični in brezžični
LAN priključki
3, 3
Standard žične komunikacije
LAN 10/100/1000
Wi-Fi standard
802.11ac
Hitrost brezžične komunikacije
600
Wi-fi standard
IEEE 802.11b/g/n/ac
Cached: Sat, 20 Apr 2024 01:13:46 GMT